VIDEO VIRAL: Imaginea care a declanşat un fenomen pe internet

Un tânăr care a postat pe internet o fotografie în care apărea alături de poza unei fete a stârnit fără să vrea un adevărat fenomen pe internet.

16160 afișări
Imaginea articolului VIDEO VIRAL: Imaginea care a declanşat un fenomen pe internet

VIDEO VIRAL: Imaginea care a declanşat un fenomen pe internet

Când un tânăr din Ohio a postat pe Internet o fotografie a lui, cu degetul mare ridicat, alături de imaginea unei fete pe ecranul unui monitor, nu s-a gândit nicio clipă că poza va deveni vedetă. Deşi tânărul a retras poza după numai zece minute deoarece fata din imagine a fost deranjată de iniţiativă, era deja prea târziu.

Fotografia declanşase nebunia. Colegul bărbatului salvase deja o copie şi a pozat, la rândul lui, cu degetul mare în sus, alături de imaginea originală ce se vedea pe acelaşi monitor, scrie Daily Mail.

Apoi, un tânăr din Washington, Paul Weber, a văzut fotografia şi a avut o idee ingenioasă: le-a cerut colegilor săi să pozeze şi ei alături de fotografia respectivă, creând astfel un lanţ de "fotografie în fotografie", care se bucură deja de peste 1,8 milioane de vizualizări.

Paul Weber a explicat cum i-a venit ideea: "În urmă cu câteva săptămâni, un prieten de-al meu din Ohio a postat o fotografie amuzantă a lui lângă un monitor cu poza unei fete. Înainte de a avea posibilitatea de a-i da un like, poza fusese deja retrasă. Spre bucuria mea, zece minute mai târziu a apărut o poză cu colegul acestuia care poza lângă un monitor pe care se putea vedea poza originală. Mi s-a părut atât de amuzant că nu m-am putut abţine şi am intrat în joc. Câţiva colegi de-ai lui şi câţiva colegi de-ai mei mai târziu şi isteria s-a declanşat".

Ulterior, zeci de persoane care nu aveau nicio legătură cu cei implicaţi şi-au adus contribuţia la serie, aceasta devenind virală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici