Imaginile care fac înconjurul lumii: Prinţul William şi Kate, îmbrăţişaţi în public la Jocurile Olimpice - VIDEO

Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, au atras toată atenţia la Jocurile Olimpice de la Londra după ce s-au îmbrăţişat în public.

41998 afișări
Imaginea articolului Imaginile care fac înconjurul lumii: Prinţul William şi Kate, îmbrăţişaţi în public la Jocurile Olimpice - VIDEO

Imaginile care fac înconjurul lumii: Prinţul William şi Kate, îmbrăţişaţi în public la Jocurile Olimpice

Ducele şi ducesa de Cambridge au asistat la o cursă de ciclism pe velodrom, în care echipa masculină britanică a doborât recordul mondial în calificări, scrie dailymail.co.uk.

William şi Kate au fost însoţiţi de prinţul Harry şi de Sophie, contesa de Wessex, cu toţii fiind încântaţi de evenimentul sportiv. Pe parcursul concursului, ducele şi ducesa de Cambridge au vorbit şi au râs cu Harry, dar şi cu premierul David Cameron.

William şi soţia sa au purtat tricouri oficiale ale Jocurilor Olimpice şi au ajuns la velodrom chiar în momentul în care echipa Marii Britanii a doborât recordul mondial.

Cei doi s-au bucurat de succesul echipei şi chiar s-au îmbrăţişat în public, iar imaginile fac în prezent înconjurul lumii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici