Jennifer Love Hewitt, surprinsă fără machiaj - FOTO

Actriţa Jennifer Love Hewitt a fost surprinsă de fotografi într-o ipostază pe care nicio vedetă nu şi-o doreşte: fără machiaj.

2300 afișări
Imaginea articolului Jennifer Love Hewitt, surprinsă fără machiaj - FOTO

Jennifer Love Hewitt, surprinsă fără machiaj (Imagine: Hepta)

Vedeta în vârstă de 33 de ani a fost fotografiată în timp ce se plimba alături de iubitul său, Brian Hallisay, pe străzile din Santa Monica, California, scrie dailymail.co.uk.

Actriţa purta o ţinută sport, iar pe chipul ei se vedea că nu este machiată. Ulterior, Jennifer Love Hewitt a scris pe contul său de Twitter că a fost hărţuită de fotografi: "Am mers 12 kilometri cu paparazzi venind spre noi din toate părţile! Transpirată, fără machiaj, cu pantaloni largi. Sunt sigură că acele fotografii vor fi foarte drăguţe".

Jennifer Love Hewitt este cunoscută pentru rolul din producţia de televiziune "Party of Five", a companiei Fox. De asemenea, Hewitt a jucat în filmul "Ştiu ce ai făcut astă-vară/ I Know What You Did Last Summer", dar şi în continuarea acestuia - "N-am uitat ce-ai făcut astă-vară/ I Still Know What You Did Last Summer".

Actriţa a jucat şi în serialul "Mesaje de dincolo/ Ghost Whisperer", în care a avut rolul Melindei Gordon, o tânără care poate să comunice cu fantomele care nu au părăsit lumea terestră.

Jennifer Love Hewitt a primit prima nominalizare din carieră la Globul de Aur în acest an, la categoria "cea mai bună actriţă într-o miniserie TV sau lungmetraj pentru televiziune", pentru rolul din filmul "The Client List". Trofeul a revenit însă actriţei Clare Danes, pentru rolul din lungmetrajul TV "Temple Grandin".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici