PRIETENIE INEDITĂ: Un labrador înoată alături de delfini - FOTO, VIDEO

Kira, un labrador negru, are un hobby inedit: îi place să înoate alături de delfini şi face acest lucru ori de câte ori are ocazia, spre amuzamentul oamenilor care asistă.

1486 afișări
Imaginea articolului PRIETENIE INEDITĂ: Un labrador înoată alături de delfini - FOTO, VIDEO

PRIETENIE INEDITĂ: Un labrador înoată alături de delfini - FOTO, VIDEO

Kira este un important membru al unui centru din Mozambic dedicat delfinilor, animalul participând la aproape toate excursiile organizate de responsabilii instituţiei.

“Kira este un câine obişnuit cu prieteni neobişnuiţi. În fiecare zi, ea renunţă la rutina vieţii unui câine şi merge pe mare pentru ceva mult mai interesant: întâlnirea cu prietenii ei delfinii", scrie site-ul Earth Touch, citat de ABC News.

În fiecare zi, Kira se pregăteşte alături de ceilalţi membri ai echipei centrului Somente Aqua Dolphin Centre din Ponta de Ouro (Mozambic) pentru a plonja în apele oceanului şi pentru a interacţiona cu delfinii.

Ca orice alt membru al echipajului, Kira urcă într-o barcă, ce îi poată numele, şi călătoreşte cu o vestă de salvare pe ea până la locul întâlnirii cu animalele subacvatice. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici