Cea mai scurtă căsătorie din istorie? O femeie a divorţat la doar trei minute după ce a spus „Da”

Un cuplu din Kuweit a făcut istorie, după ce a devenit perechea din ţară cu cea mai scurtă căsătorie. Femeia a cerut divorţul după doar trei minute de la semnarea actelor.

25419 afișări
Imaginea articolului Cea mai scurtă căsătorie din istorie? O femeie a divorţat la doar trei minute după ce a spus „Da”

Cea mai scurtă căsătorie din istorie? O femeie a divorţat la doar trei minute după ce a spus „Da”

Potrivit presei locale, la scurt timp după ce au semnat actele, cei doi soţi s-au îndreptat spre ieşirea din încăpere. Femeia s-a împiedicat, iar în loc să o ajute, noul ei soţ i-a spus că este „proastă”. Suparată, tânăra s-a întors din drum şi a cerut divorţul. Căsătoria a durat doar trei minute, deoarece judecătorul a admis cererea.

Părerile sunt împărţite. Foarte mulţi internauţi i-au luat, pe Twitter, partea femeii. „Bine i-a făcut la nesimţit!”, a scris cineva. Alţii au criticat-o pe mireasă pentru faptul că a decis să se căsătorească cu un om care se poartă aşa cu ea. În Kuweit există, însă, o problemă a căsătoriilor din interes, de aceea rata divorţurtilor este ridicată.

O altă căsătorie foarte scurtă s-a consumat tot în Orientul Mijlociu. În 2016, un tânăr din Arabia Saudită a divorţat de soţie la scurt timp după ce s-au căsătorit deoarece femeia, în loc să petreacă momente de tandreţe cu el în noaptea nunţii, a stat pe smartphone pentru a răspunde la mesaje.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici