Cei mai proşti hoţi din lume. Au jefuit un magazin şi au postat pozele pe internet - FOTO, VIDEO

La o oră după ce au jefuit un magazin din Pittsburgh, patru americani mândrii de insprava lor s-au fotografiat cu banii furaţi şi au postat fotografiile pe Facebook. Poliţia i-a găsit imediat.

378 afișări
Imaginea articolului Cei mai proşti hoţi din lume. Au jefuit un magazin şi au postat pozele pe internet - FOTO, VIDEO

Cei mai proşti hoţi din lume. Au jefuit un magazin şi au postat pozele pe internet

Hoţii au luat din magazin produse de pe raft şi suma de 8.000 de dolari. Suspecţii sunt minori, doi de 14 ani, unul de 17 şi altul de 18, cel major nefiind încă prins, relatează Daily Mail.

Poliţia susţine că un membru al familiei i-a îndrumat către pozele incriminatorii după ce le-a văzut postate pe reţeaua de socializare. Persoana în cauză ştiind de jaful de la magazin a făcut legătura cu fotografiile postate de cei tineri, a realizat că ei sunt vinovaţi, aşa că din spirit civic a anunţat poliţia.

"Am primit informaţia a doua zi după jaf, că aceste fotografii au fost postate pe Facebook. În fotografii se poate vedea că tinerii ţin în maini o sumă considerabilă de bani".

"Meseria noastră este mult mai uşoară când hoţii postează pe internet echivalentul unei mărturisiri, în văzul tuturor", a declarat poliţistul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici