"Cei patru fantastici 2", pe primul loc în box office-ul nord-american

Supereroii de benzi desenate din "Cei patru fantastici 2 - Ascensiunea lui Silver Surfer" s-au situat pe primul loc în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămâniii trecute, devansând banda de jefuitori a lui George Clooney din "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13", informează AFP.

10 afișări

Filmul SF de aventuri "Cei patru fantastici 2 - Ascensiunea lui Silver Surfer", cu Jessica Alba şi Ioan Gruffuddîn rolurileprincipale, a obţinut încasări de 57,1 milioane de dolari în primele trei zile de la lansarea pe marile ecrane, devansând comedia de aventuri "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13", care s-a situat pe locul al doilea după ce a obţinut încasări de doar 19,1 milioane de dolari.

Comedia romantică "Un pic însărcinată", în care o jurnalistă ocupată să-şi facă o carieră rămâne însărcinată în urma unei aventuri de o noapte, rămâne pe a treia poziţie, după ce a a obţinut încasări de14,5 milioane de dolari. Filmul a obţinut încasări de 90,4 milioane de dolari în cele trei săptămâni de la lansarea pe marile ecrane.

Corabia "Piraţilor din Caraibe", condusă de căpitanul Jack Sparrow, alias Johnny Depp,s-a oprit pe locul al patrulea după ce a obţinut încasări de 12 milioane de dolari. De la lansarea sa pe marile ecrane, în urmă cupatru săptămâni, filmul "Piraţii din Caraibe: La capătul lumii" a obţinut încasări de 273,8 milioane de dolari.

Comedia de animaţie "Cu toţii la surf!, care explorează culisele unei competiţii de surf între pinguini, s-a situat pe locul al cincilea, cu încasări de9,3 milioane de dolari şi este urmată de un alt lungmetraj animat de succes, "Shrek al Treilea", care a obţinut încasări de9,3 millioane de dolari la sfârşitul săptămâniii trecute. De la lansarea sa pe marile ecrane din America de Nord, în urmă cucinci săptămâni, căpcăunul verde a obţinut încasări de 297,2 milioane de dolari.

Printre noutăţile săptămânii, "Nancy Drew", cu Emma Roberts - nepoata Juliei Roberts - în rolul unei tinere detective care anchetează o moarte stranie care implică un star de cinema, s-a situat pe locul al şaptelea, după ce a obţinut încasări de 7,2 milioane de dolari.

Pe poziţia aopta s-a situat horror-ul "Hostel 2", în regia lui Eli Roth, care a obţinut încasări de7,1 milioane de dolari.

Thriller-ul "Mr Brooks", în care Kevin Costner încarnează un tată de familie model care noaptea se transformă într-un ucigaş în serie, s-a situat pe poziţia a noua în box office-ul nord-american, cu încasări de2,8 milioane de dolari. Thriller-ul a devansat superproducţia "Omul Păianjen 3", care a obţinut încasări de2,5 milioane de dolari şi a devenit filmul cu cele mai mari încasări de la începutul acestui an în America de Nord (328,2 milioane de dolari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici