Cel mai gras adolescent din lume a pierdut o treime din greutate

Cunoscut drept cel mai gras adolescent din lume, Mihir Jain a atins recordul de 237 de kilograme la doar 14 ani. Tânărul locuieşte cu familia sa în New Delhi, India, iar în trecut dieta sa era compusă din pizza şi paste, potrivit BBC.

2624 afișări
Imaginea articolului Cel mai gras adolescent din lume a pierdut o treime din greutate

Cel mai gras adolescent din lume a pierdut o treime din greutate

Acesta a trebuit să renunţe la şcoală pentru că avea dificultăţi în a respira şi a merge. Când a fost consultat de doctorul Pradeep Choubey, la spitalul din capitala Indiei, băiatul a venit în scaun cu rotile.

Datorită unei medicamentaţii bune şi a unei operaţii la stomac, viaţa i s-a schimbat. Astfel, a pierdut o treime din greutatea iniţială, iar în prezent are 165 de kilograme.

Starea sa va deveni mai bună pe zi ce trece dacă va continua cu o dietă echilibrată şi cu medicamentele prescrise de medicul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici