Cel mai greu drum de la o petrecere către casă: Este acesta cel mai beat om din lume? - VIDEO

Un bărbat aflat în stare de ebrietate a fost surprins de camerele de supraveghere din Londra făcând adevărate acrobaţii în timp ce se deplasează pe străzi.

7774 afișări
Imaginea articolului Cel mai greu drum de la o petrecere către casă: Este acesta cel mai beat om din lume? - VIDEO

Cel mai greu drum de la o petrecere către casă: Este acesta cel mai beat om din lume?

Bărbatul a fost dat afară de la un eveniment organizat la hotelul Savoy din Londra după ce a căzut în faţa unor invitaţi printre care s-au aflat actorii Ian McKellen şi Liam Neeson, scrie thesun.co.uk.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din oraş arată cum bărbatul cade de mai multe ori pe scări, se loveşte de ziduri, se rostogoleşte pe stradă, iar la final începe să alerge.

"Era o epavă. Este uimitor că nu s-a rănit grav", a declarat o sursă.

Jurnaliştii de la The Sun au postat pe site un anunţ prin care roagă cititorii să îi ajute la identificarea bărbatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici