Cel mai înspăimântător job din lume? Cum construiesc chinezii un drum lat de un metru, perpendicular pe o stâncă - FOTO

Muncitorii chinezi dovedesc încă o dată că nu se dau în lături de la nimic atunci când vine vorba despre construcţii, chiar şi atunci când vieţile lor sunt puse în pericol.

33491 afișări
Imaginea articolului Cel mai înspăimântător job din lume? Cum construiesc chinezii un drum lat de un metru, perpendicular pe o stâncă - FOTO

Cel mai înspăimântător job din lume? Cum construiesc chinezii un drum lat de un metru, perpendicular pe o stâncă (Imagine: Daily Mail)

Muncitorii construiesc un pod din scânduri într-un loc în care mulţi oameni nici măcar nu ar avea curaj să meargă, pe o stâncă, la o înălţime de mii de metri, scrie dailymail.co.uk.

Drumul pe care chinezii îl asamblează se află pe muntele Shifou din provincia Hunan şi este la 90 de grade pe o stâncă ce nu are nicio nişă.

Ceea ce este şi mai uimitor este că drumul are o lăţime de doar un metru, iar muncitorii lucrează cu protecţie minimă. Scândurile din care este făcut drumul par foarte subţiri şi fragile, iar o cădere ar însemna moarte sigură.

Atunci când va fi terminat, drumul va avea o lungime de trei kilometri şi va fi cea mai lungă platformă din China pentru admirarea priveliştii. Însă întrebarea evidentă este dacă cineva va fi suficient de curajos pentru a merge pe acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici