Cel mai prost discurs ţinut vreodată la premiile Oscar | VIDEO

Câştigătorii premiului pentru „Cel mai bun machiaj” în cadrul celei de-a 91-a ediţie a galei Oscar au ţinut un discurs care nu a fost tocmai pe placul tuturor, după cum au reacţionat utilizatorii reţelelor de social media, relatează dailymail.co.uk.

7660 afișări
Imaginea articolului Cel mai prost discurs ţinut vreodată la premiile Oscar | VIDEO

Cel mai prost discurs de acceptare la premiile Oscar

Telespectatorii au remarcat imediat pe reţeaua de socializare Twitter cât de haotic a fost discursul câştigătorilor de la pelicula „Vice”. Greg Cannom, Kate Biscoe şi Patricia Dehaney păreau în al nouălea cer în timp ce se urcau pe scenă pentru a le fi înmânată celebra statuetă.

Cu toate acestea, problemele au început la scurt timp după ce aceştia şi-au început discursul. După ce le-au mulţumit colaboratorilor, cei trei au început să se întrerupă unul pe celălalt.

Kate Biscoe ţinea în mână o hârtie cu discursul scris, dintre care trei propoziţii ar fi trebuit să fie citite alternativ de cei trei, dar se pare că aceştia nu s-au obosit să decidă cui îi revine fiecare frază.

Orchestra prezentă în sală a început să cânte pentru a le semnala câştigărilor că li se scurge timpul, dar lucrurile nu au decurs cum trebuie, pentru că cei trei şi-au continuat discursul dezastruous.

David Ehrlich, critic de film pentru Indiewire, a scris o recenzie extrem de proastă pentru filmul „Vice”, lungmetrajul povestind despre evoluţia lui Dick Cheney în timpul preşedinţiei lui George W. Bush.

„Să fiu sincer, dacă acest discurs ar fi fost mai prost, ar fi meritat o secvenţă în Vice”, a scris Ehrlich pe Twitter.

Discursul haotic le-a reamintit multora despre ororile prin care au trecut în anii de liceu. „90% din prezentările de grup din liceu”, a comentat un utilizator pe Twitter, în timp ce alt comentariu a spus „eu cu prietenii mei în timpul unei prezentări de grup”.

În plus, multe dintre comentariile de pe Twitter au fost de acord că cei trei ar trebui să câştige premiul pentru „cel mai prost discurs din istoria galei Oscar”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici