Cel mai scund om din lume a murit la vârsta de 27 de ani | FOTO

Cel mai scund om din lume care putea merge, verificat de Cartea Recordurilor, a murit la un spital din Nepal, potrivit familiei acestuia.

4066 afișări
Imaginea articolului Cel mai scund om din lume a murit la vârsta de 27 de ani | FOTO

Cel mai scund om din lume a murit la vârsta de 27 de ani | FOTO

Khagendra Thapa Magar, care avea o înălţime de 67,08 cm şi o greutate de doar 6 kg, a murit de pneumonie la vârsta de 27 de ani într-un spital din Pokhara, la 200 de km distanţă de capitala Kathmandu, transmite Daily Mail.

Tânărul locuia cu părinţii lui. Magar a fost declarat cel mai scund adult din lume în 2010. Ulterior, a pierdut titlul în faţa lui Chandra Bahadur Dangi, tot din Nepal, are avea o înălţime de 54,6 cm. Magar a recâştigat titlul după ce Dangi a murit, în 2015.

„Era atât de mic când s-a născut încât putea încăpea în palma mâinii”, a declarat fratele lui Magar, Roop Bahadur.

Tânărul a devenit o celebritate internaţională şi a călătorit în mai multe ţări, unde a participat la mai multe emisiuni de televiziune, inclusiv în Franţa şi SUA.

Magar a fost şi faţa unei campanii de promovare a turismului în Nepal. Cel mai scund om din lume a fost dus pe Muntele Everest, cel mai înalt munte de pe Pământ.

Cel mai scund om din lume care nu poate merge singur este Junrey Balawing din Filipine, care are o înălţime de 59,93 cm.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici