Cele mai bune glume ale lui Ricky Gervais la Globurile de Aur 2019. I-a făcut ipocriţi pe actori: „Dacă ISIS ar începe un serviciu de streaming, v-aţi suna agenţii, nu-i aşa?”

Comediantul şi actorul britanic Ricky Gervais a fost, pentru a cincea oară, gazda ceremoniei de decernare a Globurilor de Aur, unde nu s-a putut abţine să nu facă spectacol pe seama membrilor elitei hollywoodiene. Glumele sale au stârnit atât zâmbete, cât şi dezaprobare, unii considerându-le de-a dreptul ofensatoare, potrivit Reuters.

3096 afișări
Imaginea articolului Cele mai bune glume ale lui Ricky Gervais la Globurile de Aur 2019. I-a făcut ipocriţi pe actori: „Dacă ISIS ar începe un serviciu de streaming, v-aţi suna agenţii, nu-i aşa?”

Sursa: Profimedia

Gervais, cunoscut pentru stilul său de comedie lipsit de reţinere, a glumit despre lipsa de diversitate de la Hollywood, dar a adus în discuţie şi scandalul sexual în care a fost implicat producătorul de film Harvey Weinstein şi suicidul lui Jeffrey Epstein. Iată câteva dintre cele mai amuzante sau explozive afirmaţii ale gazdei ceremoniei de decernare de anul acesta.
La începutul monologului său de deschidere, acesta a promis că va fi ultima oară când găzduieşte evenimentul:„Amintiţi-vă că vom muri cu toţii în curând.” Ricky Gervais a prezentat pentru ultima oară Globurile de Aur în urmă cu patru ani, înainte ca mişcările #MeToo şi #OscarsSoWhite să ia amploare. 
 

 
 
 
 
El a spus că Asociaţia Presei de la Hollywood, care înmânează Globurile de Aur, intenţionase să dedice un moment comemorativ celebrităţilor care şi-au pierdut viaţa în 2019, „dar când am văzut lista persoanelor care au murit, nu mi s-a părut suficient de diversă”, a comentat Gervais. A comparat suicidul lui Jeffrey Epstein cu acţiunea serialului „Afterlife”. „Sezonul 2 e pe drum, aşa că e evident că personajul nu s-a sinucis la final. Exact la fel ca Jeffrey Epstein.”
 
 
Nu a omis să vorbească nici despre Harvey Weinstein. „<<Bird Box>>, un film în care oamenii supravieţuiesc prefăcându-se că nu văd nimic. Cam la fel ca a lucra pentru Harvey Weinstein.”
 
 
Comediantul i-a numit pe actorii de la Hollywood ipocriţi pentru discursurile politice susţinute de către aceştia la decernările de premii, întrucât lucrau în acelaşi timp la filme sau seriale de televiziune produse de marile corporaţii de tehnologie şi mass-media. „Spuneţi că v-aţi trezit, dar companiile pentru care lucraţi... Apple, Amazon, Disney. Dacă ISIS ar începe un serviciu de streaming, v-aţi suna agenţii, nu-i aşa?”.
 
 
„Aşadar, în cazul în care veţi câştiga un premiu în această seară, să nu folosiţi ocazia pentru a susţine un discurs politic. Nu sunteţi în poziţia de a învăţa publicului despre nimic. Nu ştiţi nimic despre lumea reală. Majoritatea dintre voi aţi petrecut mai puţin timp la şcoală decât Greta Thunberg.” 
Glumele lui Gervais au provocat râsete nervoase din partea publicului de la hotelul Beverly Hilton. Actorul Tom Hanks, care a primit un premiu pentru întreaga sa activitate, a fost surprins aruncând o privire dezaprobatoare în timpul monologului lui Gervais.
Subiecte mai puţin controversate, precum scandalul de admitere la colegiile din SUA ori filmele lungi, nu au fost ocolite nici ele de glumele acide ale prezentatorului. „Leonardo DiCaprio a participat la primele secvenţe şi, până la final, partenera lui a ajuns prea bătrână pentru el”, a comentat despre rolul acestuia din „Once Upon a Time in Hollywood”
 
„Vom urmări un scurt clip din <<The Irishman>>. Are 88 de minute.” Tot despre acest film a mai spus şi că actorul Joe Pesci e un fel de Baby Yoda. „Al Pacino, Robert de Niro, Baby Yoda...Ah, este Joe Pesci, îmi cer scuze.”
 
 

Gervais a comentat că „a venit într-o limuzină, iar plăcuţa de înmatriculare a fost făcută de Felicity Huffman”, în timpul executării pedepsei de 14 zile de închisoare primite în urma scandalului admiterilor frauduloase la prestigioase instituţii de învăţământ din SUA. 

La finalul galei, Ricky Gervais i-a îndemnat pe toţi să se distreze, şi să consume alcool, încheindu-şi ultima apariţie în postura de prezentator al Globurilor de Aur în stilul lui caracteristic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici