Cele mai inedite proiecte de trenuri. Care sunt câştigătorii de la Berlin?

4.300 de proiecte s-au luptat în concursul de design de trenuri "YouRail – Visions of Modern Transportation", organizat la Târgul Internaţional de Transporturi de la Berlin. Marele premiu de la Innotrans 2010 a mers către rusul Svyatoslav Saakyan, care se concentrează pe proiectare în munca de zi cu zi din studioul său de la Moscova.

94 afișări
Imaginea articolului Cele mai inedite proiecte de trenuri. Care sunt câştigătorii de la Berlin?

Cele mai inedite proiecte de trenuri. Vezi aici câştigătorii de la Berlin (Imagine: www.businessmagazin.ro)

Designul propus de Saakyan pentru trenuri de suprafaţă pe rute de distanţă medie sau lungă a impresionat imediat juriul. Conceptul constă într-o cameră flexibilă cu scaune şi mese mobile, alături de spaţii liniştite şi zone libere luminate natural prin pereţii uriaşi din sticlă. "Mi-a plăcut faptul că pot interacţiona cu designeri din toate colţurile lumii şi pot schimba idei pe platforma online", a declarat câştigătorul la primirea premiului. Mai exact, un cec de 2.000 de euro din partea preşedintelui Bombardier Transportation, Andre Navarri.

Află câştigătorii concursului de design de la Berlin pe www.businessmagazin.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici