Cele mai influente vedete din Marea Britanie - GALERIE FOTO

Cântăreaţa pop australiană Kylie Minogue a fost desemnată cea mai influentă vedetă de către publicul britanic, într-un sondaj realizat de Millward Brown, o companie specializată în cercetări şi studii de piaţă, informează mirror.co.uk.

855 afișări
Imaginea articolului Cele mai influente vedete din Marea Britanie - GALERIE FOTO

Kylie Minogue (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kylie Minogue a depăşit-o pe cântăreaţa britanică Cheryl Cole, care a ocupat poziţia a doua, şi pe jucătorul de fotbal David Beckham, clasat pe locul al treilea în acest sondaj, folosit de specialiştii de marketing pentru a identifica posibilele parteneriate dintre vedete şi branduri.

Compania de cercetare Millward Brown a chestionat 2.000 de consumatori britanici în legătură cu 100 de vedete şi 100 de branduri, pentru a afla cât sunt de cunoscute, cât sunt de apreciate şi cât de mult se vorbeşte despre ele.

În afară de Kylie Minogue, singura vedetă din afara Marii Britanii clasată în Top 10 a fost actorul american George Clooney, apreciat de public şi care nu a avut parte de publicitate negativă.

Mark Husak, preşedintele companiei Millward Brown, a declarat: "Kylie Minogue este considerată pe scară largă ca o britanică prin adopţie. Oamenii o cunosc şi o apreciază".

Prezentatorii de televiziune Ant and Dec au ocupat poziţia a patra, actriţa britanică Joanna Lumley s-a clasat pe locul al cincilea, iar moderatorul radio Terry Wogan a ocupat poziţia a şasea.

Maestrul bucătar Jamie Oliver s-a clasat pe locul al şaptelea şi a fost urmat de actorii George Clooney şi Sean Connery, care au ocupat poziţiile a opta, respectiv a noua. Actriţa britanică Judi Dench încheie topul 10 al celor mai influente vedete din Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici