Cele mai longevive căsătorii de la Hollywood - GALERIE FOTO

Annette Bening şi Warren Beatty, John Travolta şi Kelly Preston, Goldie Hawn şi Kurt Russell sau Danny DeVito şi Rhea Pearlman se numără printre cuplurile căsătorite de la Hollywood care au rezistat de-a lungul timpului, chiar dacă s-au confruntat cu diverse probleme, care se aflau deseori pe prima pagină a ziarelor de scandal.

1385 afișări
Imaginea articolului Cele mai longevive căsătorii de la Hollywood - GALERIE FOTO

Annette Bening şi Warren Beatty s-a căsătorit pe 12 martie 1992 şi au patru copii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul Denzel Washington şi soţia sa Pauletta Washington sunt căsătoriţi din 25 iunie 1983 şi au patru copii.

La sfârşitul anului trecut, actorul american a revenit pe Broadway, după o pauză de cinci ani, în spectacolul "Fences", inspirat după piesa omonimă recompensată cu premiul Pulitzer, a scriitorului August Wilson. Denzel Washington a mai jucat pe Broadway, în 2005, când a interpretat rolul lui Brutus în spectacolul "Julius Caesar". Acel rol i-a convins pe producătorii de teatru că o vedetă de cinema cu mare succes de casă poate să atragă şi iubitorii clasici de teatru.



Danny DeVito şi Rhea Pearlman sunt căsătoriţi din 28 ianuarie 1982 şi au trei copii: Lucy Chet DeVito (1983), Grace Fan DeVito (1985) şi Jacob Daniel DeVito (1987).

Actorul, regizorul şi producătorul Danny DeVito a devenit cunoscut datorită rolului Louie De Palma din serialul de comedie "Taxi" (1978 - 1983), pentru care a câştigat un premiu Emmy, în 1979, şi un Glob de Aur, în 1980. DeVito şi soţia sa, actriţa Rhea Perlman, au înfiinţat casa de producţie Jersey Films, care a stat în spatele unor hituri precum "Pulp Fiction", "Garden State" şi "Freedom Writers". DeVito deţine, de asemenea, Jersey Television, care a produs serialul TV "Reno 911!".

Tom Hanks şi Rita Wilson sunt căsătoriţi din 30 aprilie 1988. Cuplul are doi copii, Chester şi Truman şi încă doi copii, Colin şi Elizabeth, din casătoria precedentă a actorului cu Samantha Lewes.

La începutul anului, Tom Hanks şi Rita Wilson au ocupat poziţia a şaptea într-un clasament al cuplurilor cu cele mai mari câştiguri din industria de divertisment realizat de Forbes. Astfel, cuplul a avut în perioada iunie 2008 - iunie 2009 venituri de 35,5 milioane de dolari.

Tom Hanks, care a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolurile din filmele "Forrest Gump" (1994) şi "Philadelphia" (1995), a revenit pe marile ecrane anul trecut, în mai, când a avut loc lansarea oficială a filmului "Îngeri & Demoni", o peliculă inspirată, ca şi "Codul lui Da Vinci", dintr-un roman al scriitorului american Dan Brown.

Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness s-a căsătorit pe 11 aprilie 1996 şi au doi copii adoptaţi Ava şi Oscar.

Hugh Jackman are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în roluri diverse, în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish" şi "Van Helsing", sau romantice - "Australia" (2008). El a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia lui de pe Broadway în spectacolul "The Boy from Oz" şi a fost prezentatorul galei premiilor Oscar din 2009.

Actorul a devenit cunoscut datorită rolului său din trilogia de succes "X-Men" şi a fost foarte apreciat de critici pentru rolul său din "Prestigiul" (2006).

Michelle Pfeiffer este căsătorită cu David E. Kelley din 13 noiembrie 1993 cu care are un băiat. Cuplul mai are şi un copil adoptat, o fată de culoare.

Una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, fostă regină a frumuseţii, Michelle Pfeiffer, a renunţat pentru o perioadă la cariera de actriţă şi s-a concentrat asupra familiei. În 2007, actriţa nominalizată de trei ori la premiile Oscar s-a întors pe marile ecrane după o absenţă de cinci ani, cu două roluri.

Primul este cel din "Hairspray", un musical a cărui acţiune are loc în anii '50, în care celebra actriţă joacă alături de John Travolta, iar al doilea rol este cel din "Stardust", un film fantastic în care joacă alături de Robert de Niro.

Melanie Griffith şi Antonio Banderas sunt căsătoriţi din 1995. Cei doi au împreună o fiică, Stella del Carmen.

Anul trecut, actriţa americană s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din statul american Utah, după ce soţul său, actorul Antonio Banderas, i-a cerut acest lucru. Melanie Griffith a mai fost internată într-o clinică de dezintoxicare, în 2000, când s-a tratat de dependenţă de medicamente analgezice, dar şi în 1988.

Goldie Hawn şi partenerul ei de viaţă, Kurt Russell, alături de care formează o familie începând din 1983, au împreună doi copii, la rândul lor actori Kate Hudson şi Oliver Hudson.

Actriţa americană Goldie Hawn a declarat, într-un interviu recent, că doreşte să înfiinţeze o reţea de şcoli în Marea Britanie, în care elevii să poată studia diverse tehnici budiste. Goldie Hawn a înfiinţat în Statele Unite fundaţia educaţională The Hawn Foundation, în cadrul căreia copiii americani învaţă tehnicile budiste de antrenament al minţii , potrivit cărora, în locul clasicelor teste de evaluare, copiii sunt încurajaţi să progreseze pe plan social şi emoţional.

Goldie Hawn este actriţă, regizoare şi producător de televiziune, a cărei carieră se întinde de-a lungul a peste patru decenii. Renumită pentru rolurile din filmele "Private Benjamin/ Benjamin, recrut fără voie", "Foul Play/ Joc înşelător", "Wildcats/ Echipa de fotbal", "Bird on a Wire/ Pasărea pe sârmă" şi "The Banger Sisters/ Admiratoarele din...'60", Goldie Hawn a primit Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru rolul din "Cactus Flower/ Floarea de cactus" (1969).

Steven Spielberg şi Kate Capshaw sunt căsătoriţi din 12 octombrie 1991 şi au cinci copii.

Steven Spielberg a câştigat de două ori premiul Oscar pentru cea mai bună regie, în 1993, pentru "Lista lui Schindler", şi în 1998, pentru "Salvaţi soldatul Ryan".

John Travolta şi Kelly Preston s-au căsătorit pe 12 septembrie 1991.

La începutul lui 2009, Jett Travolta, fiul actorului american John Travolta, a decedat din cauza unei "tulburări cerebrale". Jett , în vârstă de 16 ani, suferise o serie de crize cerebrale în trecut. El a fost găsit fără cunoştinţă în baia reşedinţei de vacanţă a familiei sale din Old Bahama Bay, din Bahamas. Decesul a fost pronunţat după ce Jett a fost transportant cu o ambulanţă la spitalul Rand Memorial din Freeport. Jett era singurul fiu al actorului şi al lui Kelly Preston. Cei doi mai au împreună o fetiţă Ella.

John Travolta este actor, dansator şi cântăreţ şi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood".

Annette Bening şi Warren Beatty s-a căsătorit pe 12 martie 1992 şi au patru copii.

La începutul anului a fost lansată cartea "Star: How Warren Beatty Seduced America", în care Warren Beatty este descris drept un afemeiat care s-a culcat cu aproape 13.000 de femei. Actorul american a publicat însă un comunicat în care a negat aceste informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici