Cele mai nereuşite operaţii estetice ale vedetelor - GALERIE FOTO

Priscilla Presley, Melanie Griffith, Donatella Versace sau Tori Spelling se numără printre vedetele care au apelat la chirugia plastică pentru a deveni mai frumoase, rezultatul fiind însă dezastruos.

5715 afișări
Imaginea articolului Cele mai nereuşite operaţii estetice ale vedetelor - GALERIE FOTO

Priscilla Presley (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa Tara Reid a cheltuit o avere pe mai multe operaţii estetice. Cu ajutorul chirurgiei, Reid a încercat să îşi modifice sânii şi să scape de celulită.

La sfârşitul lui 2008, actriţa, cunoscută şi ca o mare petrecăreaţă, s-a internat de bună-voie într-o clinică de reabilitare din Malibu. Tara Reid s-a internat la Promises Treatment Center, considerat un loc de repaos pentru multe vedete.

Cântăreaţa rap Lil' Kim a apelat la operaţie de mărire a sânilor, dar şi la rinoplastie.

De mai multe ori premiată cu discul de platină, Lil' Kim (pe numele adevărat Kimberly Denise Jones), şi-a început cariera muzicală în 1990, după ce l-a întâlnit pe Biggie Smalls (Notorious B.I.G.). Cântăreaţa a colaborat cu numeroşi artişti celebri precum: Sisq, Mary J. Blige, Jay-Z, Beyonce Knowles, R Kelly, T-Pain & Young Jeezy, Busta Rhymes, Lil' Wayne etc.

Lil Kim s-a implicat şi în cinematografie. Printre filmele în care a jucat se numără "Zoolander Manechinul", "O fată minunată/ She's All That" şi "Ritmul străzii/ You Got Served".

Janet Jackson a trecut printr-o operaţie estetică de mărire a sânilor. Janet este cea mai mică dintre cei nouă copii ai familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 70 de milioane de albume în lumea întreagă de la debutul ei solo în 1982.

Artista a cântat în deschiderea galei MTV Video Music Awards, ce a avut loc la sfârşitul anului trecut, aducând un tribut muzical fratelui ei Michael Jackson, decedat pe 25 iunie.

Melanie Griffith a trecut prin mai multe operaţii de facelift. Anul trecut, actriţa americană s-a internat în clinica de dezintoxicare din statul american Utah, Cirque Lodge, după ce soţul său, actorul Antonio Banderas, i-a cerut acest lucru. Melanie Griffith a mai fost internată într-o clinică de dezintoxicare, în 2000, când s-a tratat de dependenţă de medicamente analgezice, dar şi în 1988.

Melanie Griffith şi Antonio Banderas sunt căsătoriţi din 1996. Cei doi au împreună o fiică, Stella del Carmen.

Tori Spelling, vedeta din serialul Beverly Hills 90210, şi-a făcut implanturi cu silicon. Actriţa a încercat şi rinoplastia.

Actriţa a interpretat, timp de zece ani, rolul Donna în serialul "Beverly Hills, 90210", produs de studiourile Fox. De asemenea, ea a apărut în filme precum "Scary Movie 2" şi "Troop Beverly Hills".

Victoria Beckam a apelat la operaţie de mărire a sânilor. În 2008, Victoria, fostă membră a trupei Spice Girls, a dat în judecată o revistă britanică pe motiv că aceasta ar fi publicat articole în care se spune că soţia fotbalistului David Beckham foloseşte pastile pentru slăbit pentru a se menţine în formă.

După ce a cucerit topurile muzicale ca membră a trupei Spice Girls, Victoria a devenit mamă, a lansat o carte cu sfaturi despre modă, care a devenit bestseller, parfumuri şi o linie de haine.

Donatella Versace a făcut de mai multe ori operaţii de facelift şi mărire a buzelor. La începutul lunii a apărut volumul "House of Versace", publicat de renumita editură Random House, care conţine informaţii despre familia Versace ce nu au fost făcute publice.

Renumit pentru faptul că organizează cele mai reuşite petreceri din lumea showbizului, Elton John este persoana din umbră care a reuşit să o convingă pe Donatella Versace să renunţe la droguri, potrivit cărţii "House of Versace", scrisă de Deborah Bell, corespondent al prestigiosului Wall Street Journal. Donatella Versace a devenit dependentă de cocaină după moartea fratelui ei, designerul Gianni Versace, asasinat în 1997 de către Andrew Cunanan.

În urma intervenţiei lui Elton John, Donatella s-a internat imediat în clinica The Meadows din statul american Arizona, specializată în tratarea dependenţei de droguri.

Actriţă, scriitoare şi fotomodel, Priscilla Presley s-a ales în urma încercării de a-şi schmba look-ul folosind injecţii cu botox cu buze umflate şi o faţă desfigurată. Ea a fost căsătorită cu "regele rock'n'roll-ului" Elvis Presley şi este mama cântăreţei Lisa Marie Presley.

Pamela Anderson a trecut prin mai multe operaţii estetice de-a lungul timpului. Vedeta este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.

La sfârşitul anului trecut, autoritatea care administrează aeroporturile americane a decis să renunţe la difuzarea unui film care sprijină cauza animalelor, realizat de PETA şi în care apare Pamela Anderson, deoarece era prea îndrăzneţ.

Reprezentanţii PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), organizaţia care militează pentru protecţia animalelor, au anunţat că directorii postului de televiziune înfiinţat de CNN pentru aeroporturile americane au renunţat la ideea difuzării spotului, considerat prea îndrăzneţ, temându-se că acesta ar putea fi vizionat şi de copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici