Elton John a ajutat-o pe Donatella Versace să renunţe la cocaină

Cântăreţul britanic Elton John a jucat un rol esenţial în lupta pe care a dus-o designerul italian Donatella Versace împotriva dependenţei de cocaină, informează popeater.com.

301 afișări
Imaginea articolului Elton John a ajutat-o pe Donatella Versace să renunţe la cocaină

Elton John a ajutat-o pe Donatella Versace să renunţe la cocaină (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Renumit pentru faptul că organizează cele mai reuşite petreceri din lumea showbizului, Elton John este persoana din umbră care a reuşit să o convingă pe Donatella Versace să renunţe la droguri, potrivit cărţii "House of Versace", scrisă de Deborah Bell, corespondent al prestigiosului Wall Street Journal.

Potrivit acestei jurnaliste, starul britanic, invitat să susţină un concert la petrecerea organizată cu ocazia majoratului fiicei creatoarei de modă italiene, Allegra, a rămas pe scenă după concert şi a ţinut un discurs moralizator la adresa Donatellei, după ce aceasta a avut un comportament bizar care i-a îngrijorat pe cei prezenţi la eveniment.

Donatella Versace a devenit dependentă de cocaină după moartea fratelui ei, designerul Gianni Versace, asasinat în 1997 de către Andrew Cunanan.

În urma intervenţiei lui Elton John, Donatella s-a internat imediat în clinica The Meadows din statul american Arizona, specializată în tratarea dependenţei de droguri.

Volumul "House of Versace", publicat de renumita editură Random House, poate fi achiziţionat începând din 2 februarie 2010.

Şi Elton John a avut probleme cu drogurile de-a lungul carierei sale, declarând ulterior că acestea l-au făcut "tupeist" şi "arogant", înainte să se vindece. Cântăreţul a încercat să ajute mai multe celebrităţi să scape de dependenţa de droguri şi l-a consiliat, printre alţii, pe Michael Jackson.

Într-un interviu acordat recent, Elton John a spus că îl ajută de circa un an şi jumătate pe Eminem să îşi rezolve problemele cu drogurile, iar acesta se descurcă foarte bine.

Recent însă, George Michael l-a atacat pe Elton John, pe motiv că acesta ar fi încercat să intervină în viaţa lui. Elton John îşi exprimase îngrijorarea cu privire la consumul de droguri şi orientările sexuale ale lui George Michael, iar acesta l-a atacat într-un interviu, spunând că muzicianul britanic "ar trebui să tacă din gură şi să-şi vadă de viaţa lui".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici