Cele mai râvnite femei de la Hollywood - GALERIE FOTO

Rihanna, Kate Hudson şi Jennifer Aniston sunt doar câteva dintre cele mai râvnite femei necăsătorite de la Hollywood, într-un top realizat de site-ul accesshollywood.com.

248 afișări
Imaginea articolului Cele mai râvnite femei de la Hollywood - GALERIE FOTO

Jennifer Aniston (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

5. Taylor Swift

Cântăreaţa de muzică pop-country Taylor Swift, în vârstă de 19 ani, a vândut în Statele Unite în 2008 mai multe albume decât orice alt artist. Taylor deţine în acest moment recordul în topul Billboard pentru cele mai multe debuturi direct în Top 20 într-un singur an.

4. Freida Pinto

Actriţa Freida Pinto a cucerit lumea prin interpretarea rolului principal feminin din filmul "Vagabondul milionar/ Slumdog Millionaire", recompensat cu opt premii Oscar.

Pinto a fost invitată la castingul pentru rolul viitoarei "fete Bond" de către producătorul executiv al filmului, Barbara Broccoli. Actriţa fusese în atenţia producătorilor chiar din timpul producerii celui mai recent film din serie, "Quantum of Solace" însă, la vremea respectivă, Freida era prea mică pentru a interpreta rolul iubitei unui agent secret.

Insa la vremea respectiva Freida Pinto era prea mica pentru a interpreta rolul unei iubite a agentului secret.

3. Rihanna

Rihanna, originară din Barbados, şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.", la mai puţin de un an după lansarea albumului. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia".

Procurorii din Los Angeles au afirmat că, în luna februarie, cântăreţul Chris Brown, fostul iubit al Rihannei, a maltratat-o pe aceasta, în timpul unei altercaţii ce a avut loc într-o maşină de lux. O fotografie ce înfăţişa chipul tumefiat şi învineţit al Rihannei a apărut ulterior pe internet.

La puţin timp după incident, Chris Brown a dat publicităţii o declaraţie prin care spunea că "regretă şi este întristat" din cauza acestui incident şi că va căuta consiliere.

2. Kate Hudson

Kate Hudson este fiica cunoscutei actriţe Goldie Hawn. Ea a fost nominalizată la Oscar pentru "cea mai bună actriţă în rol secundar" pentru rolul ei din producţia "Aproape celebri". Actriţa este cunoscută publicului internaţional din roluri precum cele din filmele "Doi burlaci şi-o... blondă" (2008), "Aurul nebunilor" (2008), "Doar tu şi eu. Al treilea e în plus!" (2006).

În octombrie 2007, un tribunal din Los Angeles a validat divorţul dintre Kate Hudson şi Chris Robinson, solistul trupei The Black Crowes, după şapte ani de căsnicie.

Presa americană a scris foarte mult despre relaţia ei cu actorul Owen Wilson. La sfârşitul lui august 2007, Wilson a încercat să se sinucidă din motive pe care nu le-a făcut publice. Iniţial, s-a sugerat că Owen a fost victima unei supradoze de droguri, dar aceste informaţii au fost ulterior dezminţite de avocatul starului. Alte surse spun că actorul ar fi încercat să se sinucidă din cauza faptului că a fost părăsit de Hudson.

1. Jennifer Aniston

Actriţa americană Jennifer Aniston a fost desemnată cea mai sexy femeie de la Hollywood, într-un top realizat de revista destinată bărbaţilor Details. Aniston a devenit cunoscută datorită rolului interpretat în serialul de televiziune "Prietenii tăi". Rolul Rachel Green din serialul de televiziune "Prietenii tăi" i-a adus un premiu Emmy şi un Glob de Aur. Ea a mai jucat şi în comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006).

Aniston, în vârstă de 40 de ani, a fost căsătorită cu Brad Pitt timp de şapte ani. Presa mondenă scrie, din ce în ce mai des, despre o iminentă despărţire a lui Brad Pitt de Angelina Jolie, dar şi despre o presupusă întâlnire secretă între Jennifer şi Brad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici