Cele mai sexy piese ale tuturor timpurilor!

Piesa "Physical", a Oliviei Newton-John, a ocupat locul întâi în topul celor mai sexy cântece ale tutoror timpurilor, într-un clasament realizat de revista de specialitate Billboard.com.

48 afișări
Imaginea articolului Cele mai sexy piese ale tuturor timpurilor!

Cele mai sexy piese ale tuturor timpurilor!

Piesele au fost ordonate în top pe baza unui sistem care a luat în calcul şi săptămânile în care cântecele s-au situat pe poziţia întâi în topuri, dar şi vânzările înregistrate.

Pe locul al doilea s-a situat "Tonight's The Night", a lui Rod Stewart, iar podiumul a fost completat de "I'll Make Love To You", a celor de la Boyz II Men.

"Too Close", al trupei Next, s-a situat pe locul al patrulea în topul Billboard al celor mai sexy cântece, iar locul al cincilea a fost ocupat de celebra piesă "Let's Get It On", a lui Marvin Gaye.

Topul 10 a fost completat, în ordine, de "Hot Stuff" - Donna Summer (locul 6), "Do That To Me One More Time" - Captain & Tennille, "Like A Virgin" - Madonna, "Kiss You All Over" - Exile şi "Da Ya Think I'm Sexy" - Rod Stewart.

Physical

Tonight`s The Night

I'll Make Love To You

Too Close

Let`s Get It On

Hot Stuff

Do That To Me One More Time

Like A Virgin

Kiss You All Over

Da Ya Think I'm Sexy

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici