Cele mai SEXY zece accente din lume. Care sunt cei mai mari cuceritori - FOTO

Nu numai zâmbetul, ochii sau formele corpului sunt cele care determină cât de sexy eşti. Câteodată, accentul poate fi un element hotărâtor. Britanicii au realizat un top al celor mai sexy accente.

1603 afișări
Imaginea articolului Cele mai SEXY zece accente din lume. Care sunt cei mai mari cuceritori - FOTO

Penelope Cruz

Argentina

Tonul folosit de argentinieni este unul care denotă mândria. Pronunţia este una diferită de cea a spaniolilor iar dialectul este unul greu de imitat, dar indubitabil unul sexy, informează Herald Sun.

Reprezentanţi faimoşi: Fernando Lamas, Gabriela Sabatini.

Thailanda

Limba thailandeză are cinci tonuri iar accentul este unul fragil ce poate transforma orice frază într-un cântec al seducţiei. Thailandeza este în special monosilabică, din acest fapt rezultând o omitere în general a ultimei litere, ceea ce face să îl lase pe ascultător în aşteptare.

Reprezentanţi faimoşi: Tony Jaa, Tata Young

Trinidad şi Tobago

Limba celor din insula Trinidad este un amestec de pan-africană, franceză, spaniolă şi chiar hindi, iar atunci când este adaptată pentru engleză devine hipnotizantă.

Reprezentanţi faimoşi: Nikki Minaj, Billy Ocean

Portugheza braziliană

Cu influenţe din franceză, accentul este unul mai bogat decât cel folosit de portughezi în Europa.

Reprezentanţi faimoşi: Alice Braga, Anderson Silva

Accentul americanilor din Sud

Graba nu e ceva sexy, iar căldura şi accentul de prietenie folosit de americanii din această zonă nu pot fi decât plăcute.

Reprezentanţi faimoşi: Matthew McConaughy, Britney Spears

Accentul britanic de Oxford

Denotă nobilitate accentul folosit de britanici. La locul lui, şcolar de multe ori, a fost elementul decisiv în multe cuceriri.

Reprezentanţi faimoşi: Hugh Grant, Sienna Miller

Irlanda:

Accentul fermecător irlandez este irezistibil de multe ori. Variază de la vulnerabil la ameninţător.

Reprezentanţi faimoşi: Colin Farrell, Andrea Corr

Spania:

De cele mai multe ori, atunci când cuvintele vin din gura spaniolilor aproape că nu mai contează, atât de sexy poate fi.

Reprezentanţi faimoşi: Javier Bardem, Penelope Cruz

Franţa:

Accentul francez este unul care aproape se confundă cu roticul. În acelaşi timp, el este şi elegant şi fermecător.

Reprezentanţi faimoşi: Audrey Tautou, Gerard Depardieu

Italia:

Incendiar dar în acelaşi timp romantic, acest accent îi face pe ascultători să aştepte entuziasmaţi. Este de multe ori irezistibil.

Reprezentanţi faimoşi: Monica Bellucci, Alessandro Del Piero

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici