Au transformat nunta într-un musical de Broadway: Cum a fost surprinsă mireasa de un FLASH MOB din "Mizerabilii" - VIDEO

O mireasă a fost luată prin surprindere de un grup de invitaţi de la petrecerea de nuntă, care i-au oferit o reprezentaţie artistică atent pregătită a cunoscutului moment muzical "One Day More" din spectacolul "Mizerabilii", realizat după romanul cu acelaşi nume al scriitorului francez Victor Hugo.

356 afișări
Imaginea articolului Au transformat nunta într-un musical de Broadway: Cum a fost surprinsă mireasa de un FLASH MOB din "Mizerabilii" - VIDEO

Au transformat nunta într-un musical de Broadway: Cum a fost surprinsă mireasa de un FLASH MOB din "Mizerabilii" - VIDEO (Imagine: captură video)

În piesa clasică, "One Day More" este cântat la sfârşitul primului act de către toate personajele principale reunite, inclusiv triunghiul amoros format din Cosette, Marius şi Eponine, precum şi diverşii participanţi la Revoluţia Franceză.

Acţiunea din momentul muzical se derulează pe fondul pregătirilor claselor opozante pentru înfruntarea din timpul Răscoalei de la Paris din 1832.

Numărul a servit drept inspiraţie pentru flash mob-ul pus în scenă de invitaţii la petrecerea de nuntă a mirilor Suzanne şi Sune Vibæk Svanekier, care a avut loc în Muzeul Muncitorilor din Copenhaga, scrie Daily Mail.

Surpriza începe când unul dintre cei prezenţi se ridică de pe scaun şi îi cântă o serenadă miresei, spre încântarea acesteia. Brusc, una dintre replicile lui este preluată de un alt invitat, aşezat în partea opusă a sălii.

Odată ce îşi dă seama ce se întâmplă, Suzanne afişează un zâmbet larg, iar procesul continuă în acelaşi fel pe tot parcursul cântecului de patru minute.

Finalul momentului, demn de un show de Broadway, a fost marcat de o lansare de confetti din tavan.

Postat pe YouTube de către mire, videoclipul a strâns până acum mai mult de 340.000 de vizualizări.

În versiunea de la Hollywood a musicalului, care va fi lansată în ziua de Crăciun, cei care vor interpreta acest număr vor fi actorii Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Samantha Barks, Russell Crowe, Sasha Baron Cohen şi Helena Bonham Carter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici