Celebra locuinţă a clanului Corleone din filmul "Naşul/ The Godfather", scoasă la vânzare

Celebra locuinţă care a aparţinut clanului Corleone în filmul "Naşul/ The Godfather", regizat de Francis Ford Coppola şi lansat în 1972, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 2,89 de milioane de dolari, informează contactmusic.com.

1375 afișări
Imaginea articolului Celebra locuinţă a clanului Corleone din filmul "Naşul/ The Godfather", scoasă la vânzare

Celebra locuinţă a clanului Corleone din filmul "Naşul/ The Godfather", scoasă la vânzare (Imagine: CNN)

Deşi în filmul lui Francis Ford Coppola "proprietarul casei" a fost Marlon Brando, care l-a interpretat pe capul mafiei, Vito Corleone, în realitate locuinţa din Staten Island, New York, a aparţinut familiei Norton.

Proprietarii au vândut locuinţa în 2012 şi de atunci a fost renovată, pentru ca interiorul să arate similar cu cel prezentat în filmul "The Godfather".

Locuinţa cu cinci dormitoare şi şapte băi include în prezent şi facilităţi moderne, cum ar fi o sală de gimnastică şi un bar englezesc.

"Proprietarii actuali au reamenajat biroul de la primul etaj, pentru a-l face să arate ca cel din filmul «The Godfather»", a declarat Joseph Profaci, manager principal la agenţia imobiliară Connie Profaci Realty Estate Agents.

Lungmetrajul "Naşul" a câştigat trei premii Oscar, pentru cel mai bun rol principal masculin - trofeu pe care Marlon Brando a refuzat să îl accepte, motivând că Hollywood-ul discriminează nativii americani -, pentru cel mai bun film şi cel mai bun scenariu (Mario Puzo, Francis Ford Coppola).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici