Celebru topmodel, mândră de corpul ei. A pozat nud la 55 de ani

A devenit un topmodel de succes în anii '80, după ce a fost descoperită de fotograful Davis Bailey. A fost protagonista unei reclame rămase în istorie - "Changes" pentru Volkswagen" - şi a avut colaborări cu Revlon, Coty, Clinique sau Gap.

13262 afișări
Imaginea articolului Celebru topmodel, mândră de corpul ei. A pozat nud la 55 de ani

Celebru topmodel, mândră de corpul ei. A pozat nud la 55 de ani - FOTO

Paula Hamilton şi-a câştigat renumele datorită corpului ei de invidiat, iar la 55 de ani fostul topmodel se poate bucura de aceeaşi măsură zero, scrie Daily Mail.

Fostul model a acceptat să pozeze nud pentru revista Close, din Marea Britanie, declarând că se simte bine în pielea ei.

"Îmi place să stau goală şi să îmi admir corpul. Am descoperit yoga în urmă cu şase ani şi m-a ajutat să am un corp de adolescentă", a declarat Paula Hamilton.

După succesul obţinut în carieră, Paula Hamilton s-a luptat mai mulţi ani cu dependenţa de alcool şi droguri, probleme despre care a scris în autobiografia ei "Instructions not included".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici