"Beverly Hills 90210", după 20 de ani: "Brandon" şi "Steve", în continuare prieteni - GALERIE FOTO

Au apărut pentru prima dată pe ecran împreună în 1990, iar 22 de ani mai târziu sunt în continuare prieteni buni. Jason Priestley (43 de ani) şi fostul său coleg din serialul TV "Beverly Hills 90210", Ian Ziering (48 de ani), s-au întâlnit săptămâna trecută pentru a lua prânzul în West Hollywood.

19443 afișări
Imaginea articolului "Beverly Hills 90210", după 20 de ani: "Brandon" şi "Steve", în continuare prieteni - GALERIE FOTO

It's no Peach Pit! Beverly Hills 90210 stars Jason Priestley and Ian Ziering reunite during lunch at upscale eatery

Chiar dacă are 48 de ani şi au trecut 22 de ani de la debutul faimosului serial, Ian Ziering pare neschimbat.

 

Ziering este căsătorit cu infirmiera Erin Ludwig, după un mariaj de cinci ani eşuat cu Nikki Schieler.  "Steve" din Beverly Hills este acum tatăl unei fetiţe de un an şi 9 luni, Mia Loren, iar soţia sa este însărcinată cu al doilea copil, scrie Daily Mail.

De cealaltă parte, pentru Jason Priestley timpul pare să-şi fi spus cuvântul.

Jason Priestley este acum căsătorit cu Naomi Lowde şi are doi copii, Ava Veronica (cinci ani) şi Dashiell Orson (trei ani).

Spre deosebire de Jason Priestley, care şi-a continuat cariera de actor şi a apărut în numeroase producţii TV sau cinematografice, fiind în prezent protagonistul unui serial TV canadian de succes  "Call Me Fizz", Ian Ziering a avut doar apariţii episodice după încheierea filmărilor la Beverly Hills 90210.

Recent, el a început să fie mai activ în cariera sa şi a lansat şi o linie de produse anti-îmbătrânire denumită ageLOC.

Serialul "Beverly Hills, 90210", care prezintă poveştile de viaţă ale unui grup de adolescenţi privilegiaţi din cartierul Beverly Hills din Los Angeles, a fost difuzat de postul de televiziune Fox în perioada 1990 - 2000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici