"Cerbul de Aur" ar putea fi organizat în august

Ediţia de anul acesta a Festivalului Internaţional "Cerbul de Aur" ar putea fi organizată în luna august, au anunţat, marţi, autorităţile locale din Braşov.

13 afișări
Imaginea articolului "Cerbul de Aur" ar putea fi organizat în august

"Cerbul de Aur" ar putea fi organizat în august

"Televiziunea Română ne-a comunicat deocamdată că festivalul se află în programul de evenimente şi că ar dori să se desfăşoare în luna august. Încă nu s-a discutat în amănunt despre acest lucru", a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, primarul Braşovului, George Scripcaru.

Bugetul municipiului din acest an prevede şi alocarea de fonduri pentru organizarea festivalului "Cerbul de Aur", potrivit sursei citate.

Anul trecut, Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur" s-a desfăşurat în perioada 3 - 5 septembrie, iar contribuţia primăriei a fost de 300.000 lei, sumă la care s-au adăugat o serie de scutiri de taxe pentru organizatori.

În cadrul Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2008, pe scenă au urcat 30 de concurenţi, dintre care 26 din străinătate şi patru din România, iar câştigătorul marelui trofeu a fost tot un român, Răzvan Krivach. Biondo din Suedia a obţinut Cerbul de Argint, iar Tony Poptămaş & Desperado au obţinut Cerbul de Bronz.

Cerbul de Aur a avut parte de o istorie sincopată, fiind întrerupt în anul 1972 şi reluat abia după 20 de ani, în 1992.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici