Cerere în căsătorie, la concertul Lake of Tears de la Bucureşti - VIDEO

Unul dintre spectatorii de la concertul Lake of Tears, ce a avut loc sâmbătă seară la Arenele Romane din Capitală, şi-a surprins prietena cerând-o în căsătorie pe scenă, în timpul show-ului, în faţa a circa 2.000 de oameni.

901 afișări
Imaginea articolului Cerere în căsătorie, la concertul Lake of Tears de la Bucureşti - VIDEO

Cerere în căsătorie, la concertul Lake of Tears de la Bucureşti

Turneul trupei suedeze Lake of Tears, de promovare a noului album "Illwill", a ajuns sâmbătă la Bucureşti, unde membrii formaţiei au mai cântat în trecut, amintind de acest lucru şi spunând că se bucură să fie din nou în faţa publicului român.

În timpul concertului, solistul Daniel Brennare a chemat-o, din public, pe Cristiana Chivulescu, care, ajunsă pe scenă, a fost surprinsă cu o cerere în căsătorie din partea prietenului ei. Pe scenă, acesta s-a aşezat în genunchi şi i-a oferit prietenei sale un inel, întrebând-o dacă vrea să fie soţia lui. Imediat, fata a răspuns afirmativ, sărutându-l pe viitorul ei soţ. La finalul momentului, Cristiana Chivulescu a primit un buchet de flori de la solistul Daniel Brennare.

Lake of Tears şi-a încântat din nou fanii de la Bucureşti, care au cântat alături de trupă piese ca "Headstones", "Cosmic Weed", "Raven Land", "Demon You/ Lily Anne", şi s-au bucurat de două bisuri cu celebrele "So Fell Autumn Rain", "Sweetwater", "Forever Autumn" şi "Burn Fire Burn".

Lake of Tears, înfiinţată în 1994, este o trupă suedeză de gothic metal şi doom metal, cu influenţe de psychedelic rock şi progressive metal, compusă din Daniel Brennare (voce, chitară), Mikael Larsson (bass), Johan Oudhuis (tobe) şi Fredrik Jordanius (chitară), acesta din urmă alăturându-se trupei în 2009.

(Serviciul Foto al MEDIAFAX vă pune la dispoziţie imagini de la concertul Lake of Tears)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici