Cererea de divorţ, "o problemă personală dureroasă" pentru Berlusconi

Premierul italian, Silvio Berlusconi, a declarat că problemele sale matrimoniale, care au culminat printr-o cerere de divorţ a soţiei sale, reprezintă "o problemă personală dureroasă".

104 afișări
Imaginea articolului Cererea de divorţ, "o problemă personală dureroasă" pentru Berlusconi

Cererea de divorţ, "o problemă personală dureroasă" pentru Berlusconi (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o problemă personală dureroasă, care intră în sfera privatului şi despre care mi se pare bine să nu vorbesc", a declarat duminică Berlusconi.

"Este o atitudine de ordin general şi nu reprezintă reacţia lui Silvio Berlusconi la un eveniment concret, cum ar fi cererea de divorţ", a precizat o sursă guvernamentală.

Duminică, două cotidiene italiene au afirmat că Veronica Lario, în vârstă de 52 de ani, soţia premierului Silvio Berlusconi (72 de ani), a decis să ceară divorţul, după aproximativ 30 de ani de căsătorie. Informaţia a fost confirmată ulterior de agenţia ANSA.

În urmă cu trei zile, Veronica Lario l-a atacat dur pe Silvio Berlusconi pentru intenţia de a include celebrităţi feminine pe listele electorale ale partidului său pentru alegerile europene din iunie, ceea ce l-a obligat pe şeful Guvernului italian să renunţe deocamdată la respectiva iniţiativă.

Se pare că picătura care a umplut paharul pentru Veronica Lario a fost participarea, în urmă cu o săptămână, a soţului ei la petrecerea aniversării majoratului unei tinere blonde din Neapole. Potrivit soţiei sale, premierul italian nu a fost prezent niciodată la aniversările propriilor copii.

Silvio Berlusconi şi Veronica Lario s-au întâlnit în anii 1980 şi s-au căsătorit civil 10 ani mai târziu, în perioada în care Berlusconi era divorţat. Cuplul are trei copii: Barbara (24 de ani), Eleonora (22 de ani) şi Luigi (20 de ani).

Veronica Lario, care nu este aproape niciodată prezentă alături de soţul ei la evenimente, l-a criticat deja pe acesta în urmă cu doi ani, printr-o scrisoare remisă presei, pentru modul în care a complimentat o tânără femeie, în public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici