Charlie Sheen, cel mai bine plătit actor pentru un serial TV

Charlie Sheen este pe primul loc în topul celor mai bine plătiţi actori pentru un serial TV, cu aproape 900.000 de dolari pe episod pentru interpretarea personajului Charlie Harper în serialul "Two and a Half Men / Doi bărbaţi şi jumătate", informează platforma Accesshollywood.com.

182 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen, cel mai bine plătit actor pentru un serial TV

Charlie Sheen, cel mai bine plătit actor pentru un serial TV (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul din "Two and a Half Men / Doi bărbaţi şi jumătate" primeşte 875.000 de dolari pe episod.

Anul trecut, în fruntea topului s-a aflat actorul James Gandolfini din serialul "Clanul Sopranos", care a câştigat 1 milion de dolari pe episod pentru ultimul sezon din producţia HBO.

Printre cei mai bine plătiţi actori în 2009 pentru rolul într-o producţie TV se mai regăsesc Keifer Sutherland, starul din "24" (550.000 de dolari pe episod), Hugh Laurie, care interpretează personajul Doctor House din serialul cu acelaşi nume (400.000 de dolari) şi Christopher Meloni din "Law & Order: SVU" (400.000 de dolari).

Topul este completat de actorii Alec Baldwin - 300.000 de dolari pe episod pentru rolul din "30 Rock's", Patrick Dempsey pentru personajul McDreamy din "Anatomia lui Grey" (250.000 de dolari) şi Jon Hamm, personajul principal din "Mad Men" care primeşte 75.000 de dolari pe episod.

Mariska Hargitay câştigă 400.000 de dolari pe episod pentru rolul detectivei Olivia Benson din serialul NBC "SVU", ajungând la o remuneraţie similară cu cea a celor patru staruri din producţia "Desperate Housewives / Neveste Disperate" - Eva Longoria Parker, Teri Hatcher, Marica Cross şi Felicity Huffman.

Nu doar actorii din producţii TV sunt remuneraţi generoşi, ci şi realizatorii de show-uri nocturne. Dintre aceştia, în top se află David Letterman, care câştigă în jur de 32 de milioane de dolari pe an, surclasând veniturile oricărui actor dar şi ale competitorilor lui, respectiv Jay Leno (30 de milioane de dolari) şi Conan O'Brien (14 milioane de dolari).

Two and a Half Men

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici