Charlie Sheen, huiduit de spectatori la Detroit - VIDEO

Charlie Sheen a fost huiduit de spectatori la Detroit, iar mulţi dintre aceştia au părăsit sala, în timpul primei reprezentaţii din cadrul turneului programat în Statele Unite, informează TMZ.

90 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen, huiduit de spectatori la Detroit - VIDEO

Charlie Sheen, huiduit de spectatori la Detroit

Charlie şi-a început spectacolul cu o sesiune de întrebări şi răspunsuri, dând audienţei informaţii despre problemele cu care s-a confruntat în ultima vreme, de la relaţiile cu staruri porno până la dependenţa de cocaină. Apoi actorul a difuzat imagini dintr-un interviu pe care l-a acordat recent.

Deşi la începutul spectacolului spectatorii l-au aclamat pe Sheen, aceştia au început să îşi arate nemulţumirea după aproximativ 30 de minute.

Charlie l-a chemat pe scenă pe Simon Rex, care a cântat piesa pe care Snoop Dogg a realizat-o pentru Sheen - "Winning", însă mulţi dintre spectatori au părăsit sala de spectacol, iar luminile de pe scenă au fost aprinse.

Charlie Sheen s-a întors pe scenă şi a invitat oamenii rămaşi în sală să se apropie de el, însă la scurt timp a plecat.

Charlie Sheen, în vârstă de 45 de ani, este de mult timp un obişnuit al presei de scandal, din cauza stilului său de viaţă turbulent şi a numeroaselor probleme pe care le-a avut de-a lungul anilor cu justiţia - droguri, prostituţie şi violenţă domestică.

Actorul a recunoscut în mod public că obişnuieşte să consume droguri şi a pierdut custodia asupra celor doi copii mai mici ai săi, la cererea soţiei sale, Brooke Mueller, cu care se află în divorţ, în urma unor acuzaţii de violenţă conjugală.

Sheen a fost concediat din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" şi a cerut daune de 100 de milioane de dolari grupului Warner, pe care l-a acuzat de ruperea abuzivă a contractului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici