Charlie Sheen revine în televiziune într-un show creat pentru el

Actorul Charlie Sheen, concediat în februarie din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", va reveni în televiziune, într-un show creat "cu el şi pentru el", urmând să semneze un contract în acest sens săptămâna aceasta.

418 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen revine în televiziune într-un show creat pentru el

Charlie Sheen revine în televiziune într-un show creat pentru el (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este un show creat cu el şi pentru el. Contractul ar trebui să fie semnat până mâine (marţi, n.r.), dar cu avocaţii nu se ştie niciodată. Nu mai târziu de vineri", a spus o sursă apropiată negocierilor care se poartă în acest sens, pentru New York Daily News.

Nu se ştie încă ce reţea de televiziune va fi asociată proiectului sau în ce constă acesta, dar se pare că va intra imediat în producţie, fără filmarea unui episod-pilot, potrivit contactmusic.com.

Charlie Sheen a solicitat 100 de milioane de dolari din partea studiourilor Warner, pe care le acuză de ruperea abuzivă a contractului, după concedierea sa din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a half men" din luna februarie, care s-a produs după o serie de scandaluri în viaţa personală, dar şi injurii proferate în public de Sheen la adresa producătorului serialului, Chuck Lorre. Litigiul dintre Charlie Sheen şi grupul Warner va face obiectul unui arbitraj.

Actorul în vârstă de 45 de ani a fost dintotdeauna un obişnuit al tabloidelor americane din cauza numeroaselor scandaluri şi probleme pe care le-a avut cu justiţia, ce au implicat drogurile, prostituţia şi violenţa conjugală.

Făcând parte din distribuţia "Doi bărbaţi şi jumătate", Sheen era vedeta de televiziune americană cel mai bine plătită, încasând 2 milioane de dolari pe episod.

Filmările pentru ultimele opt episoade din sezonul 2010 - 2011 al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" au fost anulate, iar viitorul acestui popular show TV părea destul de întunecat şi plin de dubii, după ce producătorii de la CBS au anunţat în mod clar că actorul Charlie Sheen nu va reveni în distribuţia serialului.

După concedierea lui Charlie Sheen, grupul Warner a anunţat, la mijlocul lunii mai, că actorul american Ashton Kutcher s-a alăturat distribuţiei pentru cel de-al nouălea sezon al acestui serial, care va fi difuzat în toamna anului 2011.

Reprezentanţii postului CBS, care difuzează serialul, nu au precizat rolul pe care îl va interpreta Ashton Kutcher în acest show TV, dar, potrivit unor surse, fostul prezentator al reality show-ului "Punk'd" nu va fi un înlocuitor pentru personajul burlacului afemeiat interpretat în sezoanele trecute de Charlie Sheen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici