Charlie Sheen şi-a atacat soţia cu un cuţit

Soţia lui Charlie Sheen a anunţat poliţia că soţul său a încercat să o atace cu un cuţit, în urma apelului său telefonic actorul fiind arestat în ziua de Crăciun.

69 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen şi-a atacat soţia cu un cuţit

Charlie Sheen şi-a atacat soţia cu un cuţit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ea a declarat la poliţie că Sheen a ameninţat-o cu moartea în timp ce se certau în legătură cu un potenţial divorţ, potrivit site-ului TMZ.com.

Starul din serialul de televiziune "Two and a Half Men / Doi bărbaţi şi jumătate" a fost arestat vineri, în staţiunea montană Aspen (Colorado, Statele Unite), fiind acuzat de tentativă de omor.

Potrivit reprezentanţilor poliţiei, toate acuzaţiile aveau componente de violenţă domestică.

Victima este cea de-a treia soţie a lui Sheen, Brooke Mueller, cu care actorul s-a căsătorit în mai 2008.

Ambii soţi au raportat poliţiei că cearta a escaladat în momentul în care Mueller şi-a anunţat soţul că vrea să divorţeze şi că doreşte custodia copiilor gemeni, în vârstă de opt luni.

Sheen a negat că şi-ar fi agresat soţia, dar a recunoscut că i-a spart acesteia ochelarii. El a susţinut că momentul conflictual a fost "predominant verbal".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici