Charlie Sheen şi Brooke Mueller s-au despărţit

Actorul american Charlie Sheen s-a despărţit de soţia sa, Brooke Mueller, după o căsnicie care a durat doi ani, fiind marcată în ultimele luni de probleme cu justiţia şi de internări în clinicile de dezalcoolizare, informează accesshollywood.com.

173 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen şi Brooke Mueller s-au despărţit

Charlie Sheen şi Brooke Mueller s-au despărţit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O sursă a declarat pentru Access Hollywood că Brooke Mueller a părăsit deja reşedinţa conjugală, iar gemenii cuplului, Max şi Bob, vor locui cu mama lor.

Charlie Sheen şi Brooke Mueller s-au cunoscut în 2006 şi s-au logodit în iulie 2007. Căsătoria lor a avut loc pe 30 mai 2008.

Cei doi au împreună doi copii - gemenii Max şi Bob - care s-au născut pe 14 martie 2009. Charlie Sheen are şi două fiice cu actriţa Denise Richards, de care a divorţat în 2006, după un mariaj care a durat patru ani, dar şi o altă fiică, în vârstă de 23 de ani, dintr-o relaţie anterioară.

Charlie Sheen şi Brooke Mueller s-au aflat pe prima pagină a ziarelor după incidentul din seara de Crăciun 2009, când, potrivit presei americane, actorul şi-ar fi ameninţat soţia cu un cuţit, în timpul unei altercaţii petrecute în reşedinţa de vacanţă din Aspen a cuplului.

Charlie Sheen a negat ulterior aceste informaţii şi a pledat nevinovat în faţa unui tribunal american la acuzaţia de agresiune asupra soţiei sale.

În februarie, justiţia americană i-a impus actorului să urmeze un curs special pentru a învăţa să îşi controleze mai bine accesele de furie şi a desemnat un medic specialist care îl va controla periodic, pentru a monitoriza concentraţia de alcool din sângele actorului şi medicamentele pe care acesta le ia.

Recent, actorul american a fost văzut în timp ce părăsea apartamentul unei femei a cărei identitate nu a fost dezvăluită. Publicaţia In Touch Weekly a afirmat că acel apartament aparţine unei presupuse amante a starului şi că aceasta ar fi o prostituată care îşi taxează clienţii cu suma de 3.000 de dolari pe oră.

Ulterior, agentul de presă al actorului american a declarat că Charlie Sheen şi-a vizitat în acea zi un bun prieten. La rândul ei, presupusa amantă a starului a negat că ar fi prostituată şi a declarat că Charlie Sheen este doar un bun prieten.

Între timp, Charlie Sheen, starul serialului de televiziune "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", a afirmat că recentele informaţii apărute în presa americană, potrivit cărora actorul urmează să părăsească echipa acestui serial, în urma unor dispute cu directorii postului CBS, sunt false.

"Recent, au apărut în presă multe speculaţii şi multe zvonuri în legătură cu prezenţa mea în serialul «Doi bărbaţi şi jumătate»", a declarat actorul american într-un interviu acordat revistei People pe 9 aprilie. "Toate aceste informaţii apărute în presă sunt false", a spus el.

Ultimul episod din cel mai recent sezon al acestui serial de televiziune a fost filmat chiar în acea seară şi, în ciuda faptului că a negat că va părăsi distribuţia show-ului, Charlie Sheen a admis că acest lucru ar putea să se întâmple în viitor.

"Dacă episodul din această seară reprezintă pentru mine sfârşitul rolului Charlie Harper, atunci aşa să fie. Un alt capitol va începe pentru mine", a concluzionat Charlie Sheen.

După ce a avut numeroase probleme cu justiţia în anii '90, în special din cauza consumului de droguri şi a violenţelor conjugale, Charlie Sheen este, în prezent, unul dintre cei mai bine plătiţi actori de televiziune din Statele Unite ale Americii, graţie rolurilor din serialele foarte populare "Two and a Half Men/ Doi bărbaţi şi jumătate" şi "Spin City".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici