Charlize Theron ar putea juca alături de Tom Cruise în filmul "The Tourist" (Galerie Foto)

Charlize Theron ar putea juca alături de Tom Cruise în filmul "The Tourist", regizat de Bharat Nalluri, un remake al producţiei franceze "Anthony Zimmer", din 2005, informează site-ul variety.com.

68 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron ar putea juca alături de Tom Cruise în filmul "The Tourist" (Galerie Foto)

Charlize Theron ar putea juca alături de Tom Cruise în filmul "The Tourist"

GALERIE FOTO

În filmul "The Tourist", Charlize Theron ar putea interpreta rolul unui agent Interpol, care se foloseşte de un turist american în încercarea de a prinde un criminal, alături de care a trăit o poveste de dragoste în trecut.

Filmările pentru această producţie vor debuta în luna martie. Scenariul, care a fost scris de Julian Fellowes, va beneficia de ultimele retuşuri din partea lui Christopher McQuarrie, care a participat şi la realizarea scenariului pentru filmul "Valkyrie", care l-a avut ca protagonist tot pe Tom Cruise.

Bharat Nalluri a mai regizat, recent, producţiile "Tsunami" şi "Miss Pettigrew Lives for a Day".

De curând, actriţa Charlize Theron a apărut alături de Will Smith în filmul "Hancock" şi va putea fi văzută şi în producţiile "The Burning Plain", în regia lui Guillermo Arriaga, şi "The Road", regizat de John Hillcoat, în care va juca alături de Viggo Mortensen.

Charlize Theron, în vârstă de 32 de ani, este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004) şi mai are în palmares roluri precum cele din "Sweet November" (2001), "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004) sau "Aeon Flux" (2005).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici