Charlize Theron atacă legislaţia actuală internaţională referitoare la căsătorie

Actriţa sud-africană Charlize Theron a declarat recent că legislaţia actuală privind căsătoria reprezintă o "formă de apartheid", informează femalefirst.co.uk.

23 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron atacă legislaţia actuală internaţională referitoare la căsătorie

Charlize Theron atacă legislaţia actuală internaţională referitoare la căsătorie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celebra actriţă care a şocat mediile puritane americane în urmă cu câteva luni, când a declarat în mod public că nu se va căsători cu partenerul ei de viaţă, actorul Stuart Towsend, până ce căsătoria între doi parteneri de acelaşi sex nu va deveni legală şi în Statele Unite.

De asemenea, într-o declaraţie recentă, ea a mărturisit că nu înţelege de ce America refuză să le acorde persoanelor homosexuale drepturi egale cu cele ale compatrioţilor lor heterosexuali.

"Nu îmi place să trăiesc într-o lume elitistă, nu vreau să fac parte dintr-o majoritate sexuală elitistă. Mă deranjează probabil din cauza faptului că provin dintr-o ţară în care am trăit sub apartheid. Dar şi aceasta reprezintă tot o formă de apartheid şi nu vreau să fac parte din aşa ceva", a explicat celebra actriţă sud-africană.

"Nu este principalul motiv pentru care eu nu mă căsătoresc, dar o o parte. Capacitatea de a mă căsători reprezintă o parte din mine pe care aş dori să o ofer unei persoane pentru care căsătoria înseamnă foarte mult. Cu toţii ar trebui să avem această şansă", a mai zis ea. Referindu-se la societatea actuală americană, Theron a descris-o ca fiind stăpânită de o mentalitate de "om al cavernelor".

Charlize Theron a lăudat cu această ocazie filmul "Milk", care i-a adus actorului Sean Penn premiul Oscar pentru interpretarea politicianului gay Harvey Milk, pentru faptul că a păstrat vie această problemă în conştiinţa publicului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici