Charlize Theron, nemulţumită că trebuie să se radă iar pe cap pentru filmul "Mad Max 4" - FOTO, VIDEO

Charlize Theron, care o interpretează pe Imperator Furiosa în pelicula "Mad Max 4", este devastată că trebuie să se radă din nou pe cap pentru a turna câteva duble ale unor scene din acest film.

1407 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron, nemulţumită că trebuie să se radă iar pe cap pentru filmul "Mad Max 4" - FOTO, VIDEO

Charlize Theron (Imagine: Hepta)

Actriţa de origine sud-africană trebuie să se întoarcă în Namibia, alături de colegii ei de filmare Tom Hardy şi Rosie Huntington-Whiteley, pentru a intra din nou în pielea personajului Imperator Furiosa, fiind nevoită prin urmare să se radă din nou pe cap, informează femalefirst.co.uk

"Charlize nu a fost deloc încântată să se tundă pentru filmări şi s-a bucurat enorm când părul a început să crească la loc", a declarat o sursă pentru publicaţia Daily Mirror.

În timpul testelor de vizionare cu public, spectatorii nu s-au arătat prea încântaţi de anumite scene, iar regizorul şi scenariştii s-au întâlnit pentru a face câteva schimbări importante în scenariu, deoarece totul trebuie să fie perfect, având în vedere că este vorba despre un film cu un buget estimat la 100 de milioane de dolari.

"Charlize este bineînţeles obligată prin contract să accepte toate modificările aduse filmului, prin urmare se va rade din nou pe cap. Este devastată. Trebuie de asemenea să facă alte exerciţii fizice istovitoare, pentru a ajunge din nou la constituţia atletică pe care o avea cu un an în urmă", a afirmat aceeaşi sursă.

Vestea a fost o surpriză pentru Charlize Theron, mai ales că filmările pentru "Mad Max 4" s-au încheiat în decembrie 2012.

În luna octombrie, Charlize Theron a suferit o intervenţie chirurgicală la coloana vertebrală, după ce în 2005 s-a rănit în timp ce efectua propriile cascadorii.

Primul film din seria "Mad Max" (1979), care a lansat cariera actorului Mel Gibson, a fost criticat la vremea respectivă pentru scenele de violenţă excesivă.

"Mad Max: The Fury Road", al patrulea din serie, cu Tom Hardy, Nicholas Hoult şi Charlize Theron în rolurile principale, este regizat de George Miller ("Vrăjitoarele din Eastwick", "Happy Feet - cel mai tare dansator"), care a regizat şi primele trei filme din serie: "Mad Max" (1979), "Mad Max 2: Războinicul şoselelor" (1981) şi "Mad Max: Cupola tunetului" (1985).

Charlize Theron, în vârstă de 38 de ani, este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004) şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat, şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în comedia romantică "Tânăra adultă/ Young Adult" (2011). În 2012, acesta a putut fi văzută în două pelicule cu mare succes de casă - "Snow White & the Huntsman/ Albă ca Zăpada şi războinicul vânător" şi "Prometheus".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici