Charlize Theron se dezbracă în noul său film

Actriţa sud-africană Charlize Theron a făcut mari eforturi pentru a se asigura că fotografii tabloidelor nu vor surprinde niciun cadru din secvenţele pe care ea le filmează pentru pelicula "The Burning Plain", programând scenele de nuditate la răsăritul soarelui, potrivit femalefirst.co.uk.

509 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron se dezbracă în noul său film

Charlize Theron se dezbracă în noul său film (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa recompensată cu un premiu Oscar şi-a dat jos hainele pentru noul său film, în care, într-o scenă, apare goală, fumând o ţigară în faţa geamului deschis, în văzul tuturor trecătorilor.

Charlize Theron

Însă producătorii filmului au fost îngrijoraţi că fotografii vor descoperi locul de filmare şi vor surprinde cadre în care vedeta este dezbrăcată, astfel că au schimbat ora de filmare pentru a se asigura că scenele lui Theron sunt păstrate secrete.

"A trebuit să filmăm scenele de la 6.00 dimineaţa, înainte să se trezească fotografii", a declarat pentru New York Post regizorul Guillermo Arriaga. "Acestea au fost realizate într-un aşa mare secret, încât nu au apărut nici măcar în scenariu. Doar trei oameni, dintre care unul eram eu, au ştiut că acestea vor avea loc", a mai spus el.

Charlize Theron va juca rolul Sylviei, o frumoasă şefă de restaurant a cărei mască profesională ascunde o adevărată "furtună" sexuală.

Charlize Theron

Theron, în vârstă de 34 de ani, este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din "Idilă de noiembrie" (2001), "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004) şi "Aeon Flux" (2005).

De curând, actriţa Charlize Theron a apărut alături de Will Smith în filmul "Hancock" şi va putea fi văzută şi în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat, în care va juca alături de Viggo Mortensen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici