Charlize Theron şi Orlando Bloom, noii "ambasadori" ai unui brand vestimentar japonez

Actorii Charlize Theron şi Orlando Bloom au fost desemnaţi "ambasadorii" pe plan internaţional ai colecţiei vestimentare "Made For All", creată şi comercializată de brandul japonez Uniqlo, informează contactmusic.com.

27 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron şi Orlando Bloom, noii "ambasadori" ai unui brand vestimentar japonez

Charlize Theron şi Orlando Bloom, noii "ambasadori" ai unui brand vestimentar japonez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Graţie unui contract semnat pentru un an, Charlize Theron şi Orlando Bloom vor apărea în campaniile publicitare ale brandului Uniqlo, care vor fi difuzate în lumea întreagă.

Cei doi actori vor promova noile articole vestimentare ale producătorului nipon, al cărui scop declarat este de a fabrica haine pentru fiecare, indiferent de naţionalitate, vârstă, profesie sau orientare sexuală. Primul spot din campanie va fi difuzat în premieră în această toamnă.

Brandul japonez Uniqlo a intrat pe piaţa americană odată cu inaugurarea unui magazin în anul 2006, în cartierul Soho din New York. Prima campanie publicitară a producătorului japonez pe teritoriul american a fost promovată de actriţa Chloe Sevigny şi de Kim Gordon, solista trupei de rock alternativ Sonic Youth.

Actriţa sud-africană Charlize Theron, care şi-a început cariera ca top model la vârsta de 16 ani, a povestit într-un interviu recent că a refuzat să se supună canoanelor din industria modei, care o obligau să slăbească. "Aş fi putut ajunge un model renumit. Mi-au spus: «Slăbeşte 2,5 kilograme şi vei deveni un supermodel». Însă eu consideram pe atunci că o fată care defilează este ca un fel de chelneriţă şi făceam această meserie doar pentru a face rost de bani şi pentru a face o carieră în dans", a spus Charlize Theron.

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, şi în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat.

Orlando Bloom este cunoscut pentru rolul Will Turner din franciza de succes "Piraţii din Caraibe". El a apărut, de asemenea, în altă franciză de succes - trilogia "Stăpânul Inelelor" -, în care a interpretat rolul elfului Legolas. Bloom a mai jucat în "Elicopter la pământ/ Black Hawk Down" (2001), "Troia" (2004) şi "Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven" (2004).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici