Charlize Theron va produce un reality-show inspirat din universul modei

Actriţa sud-africană Charlize Theron va produce în colaborare cu producătorii emisiunii "Keeping Up With The Kardashians" un nou reality-show care va fi inspirat din universul modei.

143 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron va produce un reality-show inspirat din universul modei

Charlize Theron va produce un reality-show inspirat din universul modei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Charlize Theron şi compania ei de producţie Denver & Delilah Films şi-au unit forţele cu directorii executivi de la Bunim/Murray Productions, compania care a produs reality-show-ul dedicat surorilor Kardashian şi emisiunea "Real World" difuzată de MTV,  informează contactmusic.com.

Noul show TV, intitulat "Whose Closet Is It Anyway?", are la bază un format israelian şi prezintă trei femei cu trei stiluri vestimentare diferite. În fiecare episod, participantele îşi schimbă întreaga garderobă, iar camerele de filmat le urmăresc peste tot, în timpul activităţilor lor zilnice, încercând să descopere felul în care noua garderobă le influenţează personalitatea.

Acesta este cel de-al doilea proiect de televiziune pe care îl va produce Charlize Theron. La începutul anului, actriţa sud-africană a contribuit la lansarea "Glam Wars", un show TV care prezintă echipe de experţi în coafură şi machiaj ce concurează pentru a obţine un loc de muncă bine cotat la Hollywood.

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat, şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în comedia romantică "Tânăra adultă/ Young Adult" (2011). În 2012 a putut fi văzută în două pelicule cu mare succes de casă - "Snow White & the Huntsman" şi "Prometheus".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici