Cheeky Gabriela şi iubitul său, în jacuzzi, la "Happy Hour" (Galerie foto)

Telespectatorii pot vedea, marţi, în emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, cum au petrecut seara îndrăgostiţilor Cheeky Gabriela şi noul său iubit, Nicholas Zapolski.

1059 afișări
Imaginea articolului Cheeky Gabriela şi iubitul său, în jacuzzi, la "Happy Hour" (Galerie foto)

Cheeky Gabriela şi iubitul său, în jacuzzi, la "Happy Hour"

Cheeky Gabriela şi noul său iubit, Nicholas Zapolski, s-au cunoscut în urmă cu şase luni şi sunt îndrăgostiţi, iar de Valentine's Day au sărbătorit în România, la Braşov.

După ce în ediţia de luni "Happy Hour" prezintă în exclusivitate cum şi-au petrecut cei doi Ziua Îndrăgostiţilor, cu plimbări prin zăpadă, lecţii de snowboard sau întreceri pe patine, marţi, 17 februarie, telespectatorii Pro Tv pot vedea cum au petrecut cei doi seara îndrăgostiţilor.

Jacuzzi, şampanie, spumă de baie şi sărutări pasionale, petale de trandafiri şi lumânări, acestea au fost ingredientele unei seri romantice de neuitat. Cei doi au scăpat repede de haine, şi-au făcut declaraţii de dragoste, au ciocnit câte o cupă de şampanie şi şi-au făcut cadouri scumpe.

Nicholas a povestit pentru "Happy Hour" că, de când a cunoscut-o pe Gabriela, este un om fericit şi îşi doreşte să o aibă alături cât mai mulţi ani. La rândul ei, Cheeky Gabriela a mărturisit că, atunci când vine vorba de business, iubitul său este mai dur, însă când sunt doar ei doi, acesta devine blând ca un pisoiaş.

În exclusivitate la "Happy Hour", telespectatorii Pro Tv vor afla în ediţia de marţi şi care este adevărul despre despărţirea Gabrielei de Lembit Opik, în ce relaţii sunt cei doi în prezent, care este motivul pentru care a suferit un avort, dar şi ce părere are Nicholas despre parlamentarul britanic şi relaţia pe care acesta a avut-o cu iubita sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici