Cheeky Gabriela, şocată după ce hoţii i-au spart locuinţa

Gabriela Irimia, una dintre gemenele din trupa Cheeky Girls, s-a speriat extrem de tare după ce locuinţa sa din Cheshire, Marea Britanie, a fost spartă de hoţi în timp ce ea dormea împreună cu iubitul ei, Nick Zapolski, informează dailymail.co.uk.

10 afișări
Imaginea articolului Cheeky Gabriela, şocată după ce hoţii i-au spart locuinţa

Cheeky Gabriela, şocată după ce hoţii i-au spart locuinţa

Poliţia britanică a indicat că hoţii au pătruns în locuinţă printr-o fereastră din spatele casei, la primele ore ale dimineţii de 11 aprilie 2009.

Hoţii au furat autoturismul Audi A6 al cuplului, o cameră video, un iPod şi un laptop.

Cântăreaţa română, în vârstă de 25 de ani, locuieşte în prezent cu iubitul său, Nick Zapolski, în vârstă de 26 de ani, într-o casă din Alderley Edge, în comitatul Cheshire din Marea Britanie, după ce relaţia ei cu parlamentarul liberal-democrat Lembit Opik s-a încheiat.

Nick Zapolski a declarat că atât el, cât şi iubita lui au dormit în timpul jafului.

"Am văzut că ne dispăruse camera video, iar apoi am văzut că dispăruse şi maşina de pe trotuar", a mărturisit Nick Zapolski. "Am fost destul de marcaţi de acest jaf, deoarece ne întrebăm ce s-ar fi putut întâmpla dacă ne-am fi trezit şi ne-am fi luptat cu hoţii", a adăugat acesta.

El a declarat că Gabriela, care se află în prezent în România, unde participă la emisiunea "Dansez pentru tine", difuzată de postul Pro TV, nu se mai simte în siguranţă în reşedinţa lor din Cheshire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici