Cheeky Girls, la preselecţia emisiunii "Britain's Got Talent"

Gemenele Monica şi Gabriela Irimia, membrele trupei Cheeky Girls, s-au prezentat, luni, la preselecţia pentru emisiunea de televiziune "Britain's Got Talent", schimbând însă muzica pe dans, informează thesun.co.uk.

104 afișări
Imaginea articolului Cheeky Girls, la preselecţia emisiunii "Britain's Got Talent"

Cheeky Girls, la preselecţia emisiunii "Britain's Got Talent" (Imagine din arhivă; Claudia Veja/Mediafax Foto)

Potrivit tabloidului britanic The Sun, gemenele au dat dovadă de multă inspiraţie şi au renunţat la muzică, preferând să se relanseze cu această ocazie ca o trupă de dansatoare.

În vârstă de 27 de ani, Monica şi Gabriela Irimia, care au devenit celebre în Marea Britanie după ce au participat la emisiunea Popstars the Rivals, în 2006, au interpretat de această dată un dans, considerat "ciudat" de tabloidul britanic. Ele au dansat împreună cu vărul lor, Darius.

O sursă a publicaţiei britanice, prezentă la audiţiile pentru "Britain's Got Talent". ce au avut loc în Hammersmith din West London, a declarat: "Monica şi Gabriela reprezintă cu adevărat primele gemene celebre din reality show, ele au apărut cu mult timp înainte de fraţii Jedward. Însă acum, ele şi-au regândit prestaţia artistică, care de această dată a constat doar în dans. Au sosit la audiţiile de ieri extrem de sigure pe ele. Erau foarte încântate că vor apărea în această emisiune şi vorbeau despre ce urmau să facă în etapa următoare, dacă vor fi selecţionate".

Potrivit aceleiaşi surse, însă, prestaţia gemenelor românce i-a făcut pe membrii juriului - Amanda Holden, Simon Cowell şi Piers Morgan - "să ridice din sprâncene".

Prestaţia lor nu a fost singura considerată "ciudată" de presa britanică. Unul dintre concurenţi nu a reuşit să impresioneze juriul, după ce a încercat să coordoneze o cursă de melci pe scenă, iar "talentul" unui alt concurent a constat într-o serie lungă de râgâituri.

Sursa tabloidului The Sun, infiltrată printre cei 3.000 de concurenţi prezenţi la aceste audiţii, a declarat: "A existat o mare lipsă de talent. Nivelul concurenţilor a fost atât de scăzut, încât nu m-aş mira dacă Cheeky Girls se vor califica mai departe".

Gemenele Monica şi Gabriela, în vârstă de 26 de ani, s-au mutat în Marea Britanie la vârsta de 19 ani. Single-ul lor intitulat "The Cheeky Girls (Touch My Bum)" a ajuns până pe poziţia a doua în topurile britanice, în decembrie 2002. În ciuda faptului că a fost desemnată "cea mai proastă piesă pop din toate timpurile", în urma unui sondaj organizat de postul britanic Channel 4, discul lor single s-a vândut în nu mai puţin de 1,2 milioane de copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici