Cheeky Girls vorbesc despre acuzaţiile de furt, luni, la emisiunea "Happy Hour"

Cheeky Girls vor participa luni, la prima ediţie din acest an a emisiunii "Happy Hour", difuzată de la ora 17.45, la Pro TV, şi Gabriela Irimia va vorbi despre acuzaţiile de furt apărute la adersa ei în presa internaţională.

52 afișări
Imaginea articolului Cheeky Girls vorbesc despre acuzaţiile de furt, luni, la emisiunea "Happy Hour"

Cheeky Girls vorbesc despre acuzaţiile de furt, luni, la emisiunea "Happy Hour" (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto

Cătălin Măruţă revine la Pro TV, de luni până vineri de la 17.45, cu şi mai multe subiecte interesante, destăinuiri pe Happylica, momente haioase, dar şi surprize pentru telespectatori şi invitaţi.

În prima ediţie din 2011 Măruţă se întâlneşte cu Cheeky Girls, care vin în România pentru a răspunde acuzaţiilor de furt apărute în presa internaţională la adresa Gabrielei Irimia, informează Pro TV.

După ce zilele trecute ziarele din Marea Britanie au vuit de ştirea că Cheeky Gabriela ar fi furat dintr-un supermarket produse în valoare de 40 de lire sterline, luni la "Happy Hour" Cătălin Măruţă va afla ce au fetele de spus despre acest incident. Cele două surori Cheeky vor lămuri scandalul şi acuzaţiile referitoare la faptul că Gabriela ar fi fost prinsă furând şi apoi dusă la secţia de poliţie vineri seară, în Alderley Edge.

Fetele nu vor veni singure la "Happy Hour", ci însoţite de Beatrice, sora lor mai mică, dar la fel de sexy, pe care au de gând să o lanseze în showbiz. Astfel, luni la "Happy Hour", Cheeky Monica şi Gabriela îi fac debutul românesc lui Beatrice, sora lor vitregă mai mică cu un an, care locuieşte la Cluj şi care a fost deja remarcată de "vânătorii" de modele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici