Cher, la 66 de ani: Cum arată în prezent cântăreaţa - FOTO

Una dintre cele mai longevive şi mai cunoscute cântăreţe din întreaga lume, Cher, arată foarte bine la o vârstă înaintată.

3076 afișări
Imaginea articolului Cher, la 66 de ani: Cum arată în prezent cântăreaţa - FOTO

Cher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La 66 de ani, cântăreaţa şi actriţa pare să nu mai îmbătrânească.

Ea a apărut ieri la premiera documentarului despre David Geffen, fondatorul casei de discuri ce îi poartă numele, ce a avut loc în Beverly Hills, California. Filmul se intitulează "Inventing David Geffen".

La sfârşitul lunii august a acestui an, a apărut informaţia conform căreia Cher s-ar căsători din nou, dar cântăreaţa a dezminţit acest lucru.

Cher a devenit celebră în anii '60, când a făcut parte din grupul Sonny&Cher, alături de Sonny Bono, care a fost şi soţul ei.

Sonny şi Cher s-au căsătorit în 1963 şi au divorţat în 1975.

Cântăreaţa a mai fost căsătorită cu muzicianul Gregg Allman, cu care s-a cununat în anul divorţului de Sonny Bono, 1975, şi de care s-a despărţit doi ani mai târziu. Divorţul de Allman a fost finalizat în 1979.

Cher a mai avut relaţii cu câţiva bărbaţi celebri din showbiz, precum Tom Cruise, Val Kilmer, Warren Beatty, Eric Clapton şi Richie Sambora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici