Cher revine cu un nou album şi un nou turneu mondial

Cântăreaţa americană Cher, în vârstă de 63 de ani, s-a răzgândit în ceea ce priveşte retragerea de pe scena muzicală şi a anunţat că va porni într-un nou turneu mondial, imediat după expirarea contractului pe care îl are cu cazinoul Caesars Palace din Las Vegas, informează contactmusic.com.

29 afișări
Imaginea articolului Cher revine cu un nou album şi un nou turneu mondial

Cher revine cu un nou album şi un nou turneu mondial (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Surse apropiate cântăreţei au afirmat că aceasta şi-a regăsit dorinţa de a cânta graţie unor piese noi pe care le-a compus recent, ce vor fi incluse pe un viitor album, dar şi pe coloana sonoră a celui mai recent film în care a jucat, musicalul "Burlesque".

Cher va fi prezentă pe 10 mai la gala World Music Awards de la Monte Carlo, unde va lansa piesa "Already Been There", primul single de pe viitorul ei album.

Cher, pe numele real Cheryl Sarkisian, a debutat în anii '60 şi şi-a câştigat celebritatea datorită duetelor pe care le făcea cu soţul şi partenerul ei, Sonny Bono. Single-ul lor "I Got You, Babe" a ajuns pe locul întâi în topul Billboard, iar Cher a devenit apoi singura artistă care a avut o piesă în Top 10 în fiecare decadă.

Pe parcursul carierei sale, Cher a alternat actoria cu muzica. A jucat în multe filme, precum "Silkwood", "Vrăjitoarele din Eastwick", "Sirene" şi, în 1987, în "Moonstruck", pentru care a primit un premiu Oscar. În 1999, Cher a fost recompensată cu un premiu Grammy pentru albumul său "Believe".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici