Cher şi Christina Aguilera, împreună în musicalul "Burlesque"

Cher va apărea pentru prima dată în ultimii zece ani într-un film, în musicalul "Burlesque", în care rolul principal va fi deţinut de cântăreaţa Christina Aguilera, care debutează astfel în cinematografie, informează variety.com.

138 afișări
Imaginea articolului Cher şi Christina Aguilera, împreună în musicalul "Burlesque"

Cher şi Christina Aguilera, împreună în musicalul "Burlesque"

Filmul va fi regizat de Steven Antin, care semnează şi scenariul.

Christina Aguilera va juca rolul unei fete ambiţioase dintr-un oraş de provincie, care vrea să devină un star, într-un club neo-burlesc de pe Sunset Boulevard, Hollywood.

Deşi Christina Aguilera a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 25 de milioane de albume, ea nu a jucat niciodată într-un film, cu toate că şi-a împrumutat vocea unui personaj din filmul "Povestea unui rechin/ Shark Tale" (2006).

Christina María Aguilera, născută în 1980, a devenit faimoasă pe plan internaţional odată cu lansarea albumului său de debut, intitulat "Christina Aguilera", în 1999.

Cher va juca rolul lui Tess, patroana clubului, care se luptă pentru a-şi păstra afacerea. "Burlesque" va fi primul film în care Cher va cânta.

Clint Cupepper, preşedintele casei de producţie Screen Gems, a spus că a negociat mult timp cu Cher pentru ca aceasta să revină pe marele ecran şi că totul a fost o chestiune de coordonare a filmărilor cu spectacolele pe care aceasta le susţine la Las Vegas.

"Ea aduce suflet şi seriozitate personajului, lucru benefic pentru povestea filmului", a apreciat acesta. "Singura persoană de care m-am bucurat mai mult că este în distribuţie este Christina (Aguilera, n.r.)", a adăugat acesta.

Cher, pe numele real Cheryl Sarkisian, a debutat în anii '60 şi şi-a câştigat celebritatea datorită duetelor pe care le făcea cu soţul şi partenerul ei, Sonny Bono.

Pe parcursul carierei sale, Cher a alternat actoria cu muzica. A jucat în multe filme, precum "Silkwood", "Vrăjitoarele din Eastwick", "Sirene" şi, în 1987, în "Moonstruck", pentru care a primit un premiu Oscar.

În 1999, Cher a fost recompensată cu un premiu Grammy pentru albumul său "Believe".

Cele mai recente pelicule în care a jucat sunt "La ceai cu Mussolini" (1999) şi "Lipit de tine", în care s-a interpretat pe ea însăşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici