Cher vrea să regizeze filme când va fi mai bătrână

Cântăreaţa şi actriţa Cher a declarat că vrea să treacă în spatele camerei de filmat, ca regizor, în momentul în care va fi prea bătrână pentru a mai apărea în filme, potrivit contactmusic.com.

26 afișări
Imaginea articolului Cher vrea să regizeze filme când va fi mai bătrână

Cher vrea să regizeze filme când va fi mai bătrână (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 64 de ani nu vrea să se retragă, pentru moment, de pe marele ecran, dar, când va fi prea bătrână, ar vrea să treacă în spatele camerei de filmat.

"Bunica mea tocmai a murit la 96 de ani şi arăta bine, iar mama mea are 84 de ani şi încă arată foarte bine, aşa că voi continua. Iar când nu voi mai arăta aşa, voi face altceva. Vreau oricum să regizez filme - asta este ceea ce îmi doresc cu adevărat. De ce continuu să lucrez? Este ca şi cum i-ai spune lui Picasso «ai pictat suficient, ai creat destul, nu mai ai ce să faci». Îmi place ceea ce fac şi voi face în continuare acest lucru, atât timp cât pot", a spus ea.

Actriţa şi cântăreaţa Cher - care poate fi văzută alături de Christina Aguilera în noua producţie "Burlesque" - analizează posibilitatea de a juca şi alte roluri, dar recunoaşte că actoria este o slujbă grea.

Cher a alternat, pe parcursul carierei sale, actoria cu muzica. A jucat în multe filme, precum "Silkwood", "Vrăjitoarele din Eastwick", "Sirene" şi, în 1987, în "Moonstruck", pentru care a primit un premiu Oscar. În 1999, Cher a fost recompensată cu un premiu Grammy pentru albumul său "Believe".

Cel mai recent film al său, "Burlesque", a fost lansat în cinematografele nord-americane în noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici