Cheryl Cole, cu decolteu adânc pe covorul roşu de la Cannes - FOTO

Cântăreaţa britanică Cheryl Cole a avut o apariţie provocatoare la Festivalul de Film de la Cannes, purtând pe covorul roşu o rochie extrem de decoltată, care îi lăsa la vedere o parte din sâni.

2119 afișări
Imaginea articolului Cheryl Cole, cu decolteu adânc pe covorul roşu de la Cannes - FOTO

Cheryl Cole, cu decolteu adânc pe covorul roşu de la Cannes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta a apărut la premiera filmului "Habernus Papam" de la Cannes purtând o rochie lungă albă, asemănătoare cu cea purtată de Pippa Middleton la nunta surorii sale cu prinţul William, scrie dailymail.co.uk.

Cântăreaţa în vârstă de 27 de ani a atras toate privirile de pe covorul roşu cu decolteul său adânc, care lăsa la vedere o parte a sânilor. Rochia purtată de Cheryl a fost accesorizată cu o curea neobişnuită, ce părea să reprezinte două pere aurii.

Cheryl Cole este o cântăreaţă britanică ce a făcut parte din trupa Girls Aloud. Celebritatea sa a crescut când a devenit membră a juriului concursului X Factor. A lansat două albume, "3 Words" (2009) şi "Messy Little Raindrops" (2010) şi a fost căsătorită cu fotbalistul englez Ashley Cole.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici