Chio şi Muvix.ro te invită la film

Până la data de 20 decembrie Chio şi Muvix.ro oferă producţii speciale în cadrul Galei filmelor CHIO Premium Moments. Pentru prima dată în România, un brand de talia Chio se asociază cu o platformă VOD (Video On Demand) pentru a comunica într-o manieră prietenoasă ideea de vizionare de filme online, de calitate ridicată, într-un mediu în întregime legal.

33 afișări
Imaginea articolului Chio şi Muvix.ro te invită la film

Chio şi Muvix.ro te invită la film

Chio şi Muvix.ro aduc în prim plan nouă filme de excepţie. Fiecărei arome CHIO Premium Moments îi corespund trei filme: melancolia filmelor romantice "Broken Embraces", "Two Lovers" şi "Dear John" va fi însoţită de savoarea unică a sării de Atlantic; "The Bad Lieutenant", "Law Abiding Citizen" şi "The Hurt Locker" sunt tot atâtea filme de acţiune ce merg perfect cu paprica de Ungaria; comediile savuroase "Away We Go", "Defendor" şi "Let The Game Begin" nu ar fi la fel de plăcute fără caşcavalul autentic cheddar englezesc.

Cele nouă filme ce însoţesc fiecare aromă de Chio Premium Moments vor fi înlocuite in noiembrie cu altele nouă.

În plus, cu un simplu Like pe pagina de Facebook I Love Chio Chips, primii o mie de cinefili vor putea viziona fara niciun cost o altă producţie de excepţie. E vorba de capodopera lui Roman Polanski, "Oliver Twist", povestea clasică a lui Dickens, în care un baiat orfan din Londra secolului al XIX-lea ajunge în anturajul unei bande de hoţi de buzunare.

Detalii complete despre acest parteneriat pot fi găsite pe pagina campaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici