Video Chirilă nu mai are voie să cânte piesele Vama Veche fără acordul foştilor membri ai trupei

Tudor Chirilă nu mai are voie să interpreteze piesele Vama Veche fără acordul foştilor săi colegi de trupă şi este obligat să plătească acestora daune morale de 15.000 de euro, a hotărât Tribunalul Municipiului Bucureşti (TMB), această decizie putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

2 afișări

Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis, în parte, acţiunea intentată de cei trei foşti membri ai trupei Vama Veche, Traian Bălănescu, Răzvan "Lapi" Lupu şi Liviu Mănescu, prin care aceştia doreau să-i interzică lui Tudor Chirilă să mai interpreteze piese din repertoriul formaţiei destrămate. Totodată, instanţa a decis că Tudor Chirilă şi actualii membri ai formaţiei Vama au încălcat drepturile de proprietate intelectuală şi trebuie să le plătească celor trei daune în valoare de 15.000 de euro, a declarat pentru MEDIAFAX avocata Laura Bădulescu.

Pe de altă parte, Curtea de Apel Bucureşti a hotărât, în luna octombrie, printr-o hotărâre irevocabilă, că Tudor Chirilă poate interpreta melodiile fostei trupe până la soluţionarea dosarului de fond, adică cel de la Tribunalul Bucureşti.

În concluzie, avocata Mariana Savu, care îl reprezintă în proces pe Tudor Chirilă, a declarat că va ataca decizia TMB la Curtea de Apel Bucureşti.

Formaţia Vama Veche s-a despărţit în urmă cu mai bine de un an în urma unor conflicte între membrii trupei. Tudor Chirlă alături de Eugen Caminschi au pus bazele formaţiei Vama, iar Traian Bălănescu, Răzvan "Lapi" Lupu şi Liviu Mănescu au înfiinţat Trupa Veche.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici